fbpx

Reading for uke 26 – 2020

Ukene flyr og det er tid for ny ukes reading. Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Engleterapi av Doreen Virtue.

Håper du har det fint og at du er klar for en ny uke med nye muligheter!

Her er budskapet fra englene i denne ukens reading.

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Engleterapi - Du er en kraftfull lysarbeider

Hvorfor gir du ikke deg selv tillatelse til å skinne og vise frem den sanne kraft som bor inni deg? Hvorfor tviler du på deg selv?

Du kom hit til jorden for å være ditt ekte, autentiske, unike og fantastiske jeg. Gi nå slipp på alle de nedsettende tankene og trossystemene du har om deg selv. Bestem deg for å endre måten du ser deg selv på. Se deg selv som vi, englene og universet, ser deg. Kjenn etter hva du virkelig brenner for. Hva er lidenskapen din? Hva er drømmelivet for deg? Hva ønsker du å oppnå? Hva gjør deg lykkelig? Skriv ned svarene dine på disse spørsmålene og bruk de som drivkraft fremover.

Enten du tror det eller ei så er du nemlig kommet hit for å gjøre en forskjell. Det kan være stort eller lite. Det betyr ikke noe. Alt som betyr noe er deg selv fullt ut, og at du fra og med i dag bestemmer deg for å leve det livet som gir mening for deg.

Du er en lysarbeider, og nå er det tid for å la deg selv skinne sånn som du ble født til å gjøre! Vi englene, universet og ditt åndeteam er med deg på hvert steg av veien. Du er derfor aldri, aldri alene.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Engleterapi - Syng og dans

Om du føler deg nedstemt, har lav energi eller bare ønsker å heve vibrasjonen din og være i bevegelse, så er musikk et fantastisk verktøy å bruke for å skape en forandring. Syng og dans til musikk og du vil kjenne at både lykkefølelse, energi og vibrasjon øker.

Ikke bry deg om at du ikke kan danse eller synge, bare følg musikken og dans og syng uansett.

Dette gjør også fokuset ditt bedre og forsterker sansene dine og gjør kontakten med oss og resten av universet sterkere og klarere.

Kortet for helgen er:

Reading - Engleterapi - Tvillingsjel

Det er mye følelser i sving, og mange av disse går på den relasjonen du har til deg selv. Hvordan du ser på deg selv påvirker nemlig også alle de andre relasjonene i livet ditt. Derfor er det ikke, som du kanskje måtte tro, hverken egoistisk eller narsissistisk å elske seg selv. Det er faktisk helt nødvendig! Jepp, du leste riktig. Helt, helt nødvendig!

For å kunne gjøre nytte av din indre kraft, ha kjærlighetsfulle relasjoner, leve ut drømmelivet og finne – og utføre – din livsoppgave, så kreves det faktisk at du elsker deg selv, at du tror på deg selv, at du vet innerst i ditt indre at du fortjener lykke, regnbuer og enhjørninger du også, akkurat som alle andre.

Så hvordan får du bedre selvfølelse og mer tro på deg selv, spør du kanskje? Du starter med å late som. «Fake it till you make it», rett og slett!

Les gjerne blogginnlegget: Selvkjærlighet er ikke egoistisk

Så der har du det altså. Et klart budskap fra englene i denne ukens reading.

Gå nå modig i vei med tro på deg selv, og en visshet om at du aldri er alene. Du har alltid ditt åndeteam, englene og resten av universet ved din side. Det å elske deg selv er ikke egoistisk, så gi slipp på alle nedsettende tanker om deg selv og «fake it till you make it». Benytt deg av din indre kraft og våg å vis verden den du virkelig er. Dans og syng for å løfte både energi, humør og vibrasjon. Du er nydelig, nå er det på tide å skinne!

Ønsker du personlig tarotkortreading og/eller tradisjonell veiledning av meg, så kan du lese mer om meg, og hva jeg hjelper deg med, her. Har du ikke hatt veiledning med meg tidligere, så har du også muligheten til å booke en gratis 20min kartleggingssamtale ved å bruke kontaktskjemaet du finner der.

Resonnerte ukens reading ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.