fbpx

Reading for uke 26 – 2019

Tid for ny reading og tenk at vi nå allerede er i siste uken av Juni. Tiden flyr avgårde. Håper dere alle er klar for en ny uke med nye muligheter!

Spent på hva kortene har å si om denne uken? For denne ukens reading så har jeg brukt tarotkortstokken Fairy Tarot av Radleigh Valentine.

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading Fairy Tarot - Efterår 10

Det er familietid. Bruk tiden sammen med familien og dine nære -og kjære. Dette kan også være en flott tid til å gjøre forskjellige økonomiske investeringer og kanskje også starte å spare til pensjon. Eventuelt å sette i gang å planlegge pensjoneringen din om du skulle nærme deg pensjonsalder. Dette er også en bra tid for å legge andre planer vedrørende din fremtid, og ta det neste skrittet.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Efterårets Prinsesse - Fairy Tarot Cards

Med dette kortet gir alvene deg et push i riktig retning. Om du til nå har vært flink til å utsette å ta det neste skrittet vedrørende planer og drømmer du sitter med så er dette kortet et tegn på at det nå er på tide å gjøre noe med dette. Ta det neste skrittet! Planene og drømmene dine er definitivt realistisk gjennomførbare. Stå på. You can do it.

Du er en ansvarsfull og glad person som liker å lære nye ting og dette kommer godt med i de planene og drømmene du har for fremtiden. Les en bok. Lær noe nytt.

Dette kortet kan også indikere at det vil skje forandringer i livet ditt når det kommer til skole/jobb. Grip de mulighetene du får uten frykt!

Kortet for helgen er:

Reading Fairy Tarot - 5 Enhed

Du er inne i en periode med forandringer og det er her viktig at du holder fast på din integritet og gjør det som både føles og er riktig å gjøre. Vær tro mot deg selv og stå for det du tror på!

I følge kortene for denne uken så sitter du inne med flere planer og drømmer som det er på tide at du startet å jobbe mot å realisere. I den forbindelse oppmuntrer alvene deg med dette kortet til å omgi deg med mennesker som løfter deg opp i stedet for å trykke deg ned. Samarbeid med andre og lytt til andres råd. Du trenger ikke gjøre alt alene. La din heiagjeng hjelpe deg på veien mot realisering av alle dine drømmer. Sammen er dere alle sterkere!

Dette kortet kan også bety at dine bønner er hørt!

Hva synes du om ukens reading? Resonerte den ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

ØNSKER DU EN MER POSITIV TANKEGANG? ET MER POSITIVT LIV?

LØSNINGEN ER AFFIRMASJONER!

FÅ EN GRATIS AFFIRMASJONSGUIDE DIREKTE I INNBOKSEN DIN!

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten min.

 

Tusen takk! Affirmasjonsguiden din venter på deg i innboksen. Sjekk spamfilteret, om du ikke skulle finne den. :)

Det dukket opp en liten hindring. Ta å prøv igjen.

Du aksepterer herved bruk av cookies og at du blir lagt til i e-postlisten min.