fbpx

Reading for uke 25 – 2020

Så var det dags for ny reading igjen. Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.

Spent på ukens budskap?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Work Your Light - Pleiades

Du er kommet til jorden for å tjene og løfte opp mennesker. Du er en lysarbeider som er her på jorden på et dobbel-oppdrag. Du skal løfte mennesker og dele av din kunnskap, på den måten som passer deg best.

Du har så absolutt noe å komme med, og du eksisterer av en grunn. Slutt å legg lokk på deg selv, og la deg selv skinne som den stjernen du er.

Stig opp, vær modig og ta sats. Utvikling, vekst og ekspansjon skjer når du bestemmer deg for å gå all-in og skape deg de forandringene du ønsker deg, og følge lidenskapen din.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Work Your Light - The crumbling
Reading - Work Your Light - Imrama

Stopp et lite øyeblikk. Pust. Vær tilstede. Fokuser.

Du fokuserer for mye på det som har vært og alle de tingene du ser på som grunner til hvorfor du ikke kommer deg videre, ser ting klart og ikke allerede lever ut drømmelivet ditt. Sannheten er at den eneste som stopper deg er deg selv. Deg, din tankegang og handlingsmønster. Det er nå på tide å stoppe helt opp og i stedet reflektere.

Still deg selv spørsmålene:

  • Hvilke drømmer har jeg?
  • Hva er et drømmeliv for meg?

Det er på tide å gi slipp på alt det du klamrer deg fast til, men som du vet holder deg tilbake. Gi slipp på alle unnskyldninger, begrensninger, tanker og handlingsmønster som ikke tar deg til dit du ønsker å være.

Makten ligger nemlig i dine hender, tro det eller ei. Det krever en innsats for å gjøre drømmer til virkelighet, men det betyr ikke at det ikke er mulig for deg å få det til. Det betyr bare at du må være villig til å legge ned den innsatsen og arbeidet som kreves.

Les gjerne blogginnlegget: Ta ansvar og skap deg det livet du drømmer om

Kortet for helgen er:

Reading - Work Your Light - Boundaries

Energien din er litt «all-over-the-place» og du trenger å sette grenser. Det er helt lov å si nei, og ofte er det nødvendig. Du må prioritere.

Si ja til de tingene som gir deg glede og positiv energi, og si nei til de tingene som kun tapper deg for energi.

Du er ekstra sensitiv for tiden og det er nå ekstra viktig å lytte til kroppen og våge å si hva du føler og mener, uten noen form for dårlig samvittighet.

Det å bli flinkere til å sette grenser og lytte til kroppen gir deg ikke bare mer energi, det hjelper deg også til å ha et bedre fokus og få gjort mer av det du faktisk ønsker å gjøre.

Så det var ukens reading.

Denne uken kom det faktisk frem to kort for onsdag og torsdag. Disse var helt klistret sammen, så ingen tvil om at universet ville at du skulle ha begge to.

Håper du er klar for en uke der refleksjon, selvtillit og grensesetting er i fokus. Disse tre tingene påvirker livet ditt mer enn du tror, og ved å jobbe deg gjennom ting på et dypere nivå vil du også øke livsgleden din.

Husk alltid at det er du som sitter med kontrollen over tankene, visualiseringene, handlingene og reaksjonene dine. Bruk denne kontrollen til din fordel.

Ønsker du personlig tarotkortreading og/eller tradisjonell veiledning av meg, så finner du mer informasjon om det her.

Resonnerte ukens reading ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.