fbpx

Reading for uke 25 – 2019

Ukene flyr og det er tid for ny reading igjen. Her jeg befinner meg har det de siste dagene vært et herlig vær og vi har fått en smak av sommer. Derfor har andre ting blitt litt nedprioritert kan man si.

Håper det er fint vær der du befinner deg også, og at du har det fint!

For denne ukens reading så har jeg brukt orakelkortstokken Native Spirit av Denise Linn.

Spent på hva åndeverdenen har å si om denne uken?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading Native Spirit - Freedom Horse

Med dette kortet ønsker englene og åndeverdenen å fortelle deg at det er på tide å gi slipp på alt som holder deg tilbake. Det er på tide å sette seg selv fri. På tide å se frykten i øynene og bevege seg ut av komfortsonen din.

Du kom ikke hit til jorden for å være ordinær. Du kom hit for å skape deg det livet du drømmer om. Gi slipp på selvpålagte begrensninger. Ingenting er umulig, det umulige tar bare lenger tid.

Sett deg selv fri og våg å ta en sjanse. Våg å drøm stort og sats på drømmene dine. Den som intet våger intet vinner!

Dans til din egen rytme og gjør det som gjør deg glad. Vær din egen lykkesmed. Det er på tide å tre ut av gjørmen og faktisk gjøre det du drømmer om!

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - White Buffalo fra Native Spirit Oracle Cards

Når du blir gitt dette kortet så ønsker åndeverdenen å fortelle deg at du har stor støtte fra åndeverdenen. Du kan i disse tider bli kallet til å stå opp for deg selv eller andre, og om det skulle skje så vit at du har styrken i deg til å gjøre nettopp dette.

Du er i en fin flyt for tiden. Alt er mulig! Mulighetene er endeløse så grip de muligheter som blir tilbudt deg. Livet ditt er balansert og harmonisk.

Overflod og sikkerhet fyller ditt liv akkurat nå. Vit at du er trygg og at alt du måtte trenge kommer din vei.

Du er en kanal for universet og åndeverdenen og vit at du aldri trenger å gjøre ting alene. Du har full støtte.

Les gjerne blogginnlegget: Alt er mulig

Kortet for helgen er:

Reading - Answering the Call fra Native Spirit Oracle Cards

Du blir med dette kortet oppfordret klart og tydelig til å besvare kallet ditt. Hva føler du deg kallet til å gjøre? Som budskapet for mandag og tirsdag sa så kom du ikke til jorden for å være ordinær. Det er på tide å følge drømmene og planene du sitter med. Det er på tide å slutte å utsette ting og bare hoppe i det. Hva er det verste som kan skje? Våg å hopp!

Ditt åndeteam sender deg så mye kjærlighet, støtte og healing akkurat nå. De er med deg hvert steg på veien! De pusher deg fremover og ønsker deg det beste. Se etter tegn fra dem. Tegnene finnes alle veier.

Tro på deg selv og ta motet fatt. Tre ut av komfortsonen din og se frykten i øynene. Dette er din tid! Du er et fantastisk menneske. Våg å følg det kallet du har.

Dette er en tid for mirakler og nye begynnelser!

For noen magiske kort sier jeg bare. Nok en gang ser det ut til å bli en fantastisk uke. I alle fall i følge ukens reading.

Ønsker alle sammen en fin uke!

Hva synes du om readingen? Resonerte den ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.