fbpx

Reading for uke 24 – 2020

En ny uke står for tur, og det er nok en gang tid for en ny ukes reading. Tiden flyr avgårde, og i morgen har jeg jaggu meg min siste eksamen, før min generelle studiekompetanse er i boks.

Trenger jeg å si at det kommer til å være fantastisk deilig å være ferdig med dette? Da er i alle fall ett av de store målene mine i boks, og jeg gleder meg til å ta fatt på veien videre.

For denne uken har jeg brukt tarotkortstokken Fairy Tarot Kort av Radleigh Valentine.

Spent på hva alvene, og resten av universet, har å si i denne ukens reading?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Fairy Tarot Kort - Vinter 6

Har du kjent på uro og bekymringer? Har du følt deg litt tynget av negative tanker? Da vil du like budskapet for disse to dagene godt. Nå blir bekymringer fjernet fra dine skuldre og du vil føle deg så mye lettere. Det er positive forandringer på vei, så hold tankene positive og hold fokuset på det ønskede resultatet.

Ikke dvel ved bekymringer, kjære deg. De fører ingenting godt med seg. Gi i stedet slipp og ta i mot de forandringene som kommer, med åpne armer. Du har motsatt deg forandringer tidligere, så nå er det på tide å gi slipp på denne motstanden og omfavne alt det magiske disse forandringene bringer med seg.

Følg lyset og gleden!

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Fairy Tarot Kort - 16 Livserfaring

Nå kan det skje mye på én gang, så vær forberedt på nye muligheter og positive forandringer. Du er inne i en tid der du må reflektere over hva som er viktig for deg og hvor du ønsker å gå videre. Gi slipp på alt som ikke lenger tjener deg til det beste. Det kan for eksempel være gamle trossystemer, handlingsmønster eller tankemønster.

Det skjer mye som har betydning for hele livet ditt, men slapp av og vit at alt skjer for ditt høyeste beste og at det er snakk om positive forandringer.

Hold øynene åpne og vær beredt til å gripe enhver mulighet som måtte komme din vei!

Kortet for helgen er:

Reading - Fairy Tarot Kort - Sommer 8

Bruk denne helgen til refleksjon. La fortid være fortid og fokuser på tiden fremover. Sett nye mål, drøm nye drømmer og fokuser på hvor du vil hen, i stedet for hvor du har vært.

Du er inne i en stor forvandlingsprosess som vil føre deg videre på den veien du ønsker å gå, og det livet du er ment å leve.

Vær tro mot deg selv og ta valg utifra hvor du vil hen, og hva som føles riktig. Lytt til hjertet ditt, med andre ord. Lytt til intuisjonen. Vi viser vei og er beredt til å hjelpe deg på veien videre mot et enda bedre liv. Du er kommet langt på vei, så fortsett å handle på en sånn måte som støtter drømmene dine og det livet du drømmer om å leve.

Ta også å spør deg selv hvordan du best kan nå de målene du har satt deg, og få realisert drømmene dine. Husk at det er du som bestemmer veien videre, og at du oppnår mer om du tar motet fatt, kaster frykten på dør og våger å tro på deg selv og de drømmene du har! Det er du som må gjøre de nødvendige endringene som skal til for å skape de forandringene du måtte ønske deg.

Les gjerne blogginnlegget: Ut av komfortsonen

Ingen tvil om at nøkkelordet for denne ukens reading er forandringer, eller hva?

Det ser ut som vi har en magisk uke foran oss hvor alt kan skje. Det er positive og store forandringer i vente og nye, magiske muligheter står for tur. Ikke bare jeg som synes det høres ufattelig spennende ut, eller?

Jeg vet jo for min del at denne uken vil by på forandringer for min del, siden jeg har vårens siste eksamen og får fullført min studiekompetanse denne uken.

Så jeg kan ikke annet enn å si at dette ser veldig lovende ut, og at det blir spennende å se hva som måtte dukke opp denne uken. Hold øynene åpne og vær beredt for positive forandringer og nye muligheter må vi i alle fall være.

Ønsker du personlig tarotkortreading (og/eller veiledning av meg) så finner informasjon av de tre forskjellige «pakkene» jeg tilbyr og priser ved å klikke her.

Resonnerte ukens reading?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.