fbpx

Reading for uke 23 – 2020

Ny ukes reading står for tur, og vi har nå kommet til juni måned faktisk. Tenk at det i dag allerede er første juni, og våren har nå gått over til sommer.

Jeg har brukt orakelkortstokken Lysets Vogtere (Keepers of the Light) av Kyle Gray, for denne uken.

Spent på budskapet i denne ukens reading?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Lysets Vogtere - GANESH - Uendelig Overflod

Ditt selvutviklingsarbeid gir resultater, og det samme gjør din fordelaktige bruk av tankens kraft. Overfloden strømmer fritt til deg, og de blokkeringene du tidligere hadde går sakte, men sikkert i oppløsning og forsvinner ut i intet.

Fortsett din indre søken. Fortsett å lytt innover og ha tillit til universet og livet selv. Denne holdningen styrker deg på mer enn én måte, og du har begynt å kjenne virkningen av de positive forandringene du har gjort, og den innsatsen du har lagt ned i ditt arbeid med det indre.

Jo mer innsats du legger ned i dette arbeidet, jo mer vil du vinne på det. Selvutvikling er en prosess som aldri tar slutt. Omfavn enhver mulighet til å vokse og utvikle deg!

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Lysets Vogtere - HOLY AMETHYST - Guddommelig Alkymi

Det kan føles ut som energien din går litt i bølgedaler, og at mens det én dag er kjempeenkelt å bruke tankens kraft til din fordel, så kan det neste dag være kjempevanskelig. Ta tiden til hjelp og vit at alt er en prosess.

Livet vil ikke bli helt fritt for utfordringer, men selvutviklingsarbeidet du gjør hjelper deg til å takle alt det universet slenger din vei, på en bedre måte enn tidligere.

Før når du kun så hindringer og stormer, vil du nå i større grad se muligheter og velsignelser.

Benytt deg ekstra av visualisering disse dagene, for å forhindre at du begrenses av tankene dine. Dagdrøm. Se for deg det ønskede resultatet, og fokuser all din energi på det – og det som er bra, fremfor det som kunne vært bedre.

Fokus er ekstra viktig disse dagene, så vær bevisst dine tanker og følelser og jobb aktivt med dem. Ta vare på energien/vibrasjonen din.

Kortet for helgen er:

Reading - Lysets Vogtere - SAINT GERMAIN - Karma-Frigørelse

Distanser deg fra drama og vit at du er den eneste som bestemmer over ditt eget liv.

Ikke tillat deg selv å bruke en masse tid på ting (og mennesker) som ikke fyller deg med glede og positiv energi. Kvitt deg med alt som skaper drama og kaos.

Dette frigjør deg og energien din, og skaper rom for bedre flyt og positiv energi.

Våg å skape deg din egen vei. Våg å drøm stort og ikke la tankegangen din begrense deg.

Jo lenger ut i selvutviklingsprosessen du kommer, og jo mer nøyaktige mål og intensjoner du setter deg, jo enklere blir det å skape magi og fylle deg selv opp med positiv energi.

Nøkkelord for denne ukens reading er tankens kraft.

Vær stolt av så langt som du har kommet i selvutviklingsprosessen, for du er på god vei. Vær bevisst tankene og følelsene dine, og fortsett å bruk tankens kraft til din fordel.

Når du står i utfordringer er det viktig å kjenne på de følelsene og tankene du har, sånn at du får bearbeidet dem ordentlig. Like viktig er det å ikke bli hengende for lenge fast i denne prosessen, men etter hvert visualisere det ønskede resultatet.

Affirmasjoner er også et glimrende verktøy å bruke for å styre tankene dine i riktig retning. Det kan du lese mer om i blogginnlegget Bruken av affirmasjoner.

Jo mer du øver, jo bedre blir du. Det gjelder i selvutvikling, som i alt annet. Øvelse gjør mester!

Ønsker du personlig tarotkortreading (og/eller veiledning av meg) så finner informasjon av de tre forskjellige «pakkene» jeg tilbyr og priser ved å klikke her.

Resonnerte ukens reading?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.