fbpx

Reading for uke 24 – 2019

Tid for ny reading igjen. Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken «Lysets Vogtere» (dansk utgave av «Keepers of the Light») av Kyle Gray.

Har du planer for uken? Spent på hva åndeverdenen har av budskaper til deg denne gang?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading med kortstokken "Keepers of the Light" av Kyle Gray.

Englene vil med dette kortet opplyse deg om at du er i en periode der store forandringer er i gang. Da spesielt innenfor det åndelige og spirituelle.

Du blir her oppfordret til å se frykten i hvitøyet og gjøre ting som du har lyst til å gjøre til tross for at du synes det er skummelt. Ikke la frykten hindre deg i å leve din sannhet. Ikke la frykten hindre deg i å leve livet slik som du vil. Slik det er ment at du skal leve det.

Ta motet fatt! Hva er det verste som kan skje? Det er kun ved å pushe seg selv ut av komfortsonen at man kan vokse og utvikle seg som menneske og sjel.

Kast egoet (og frykten) på dør og stol på at du er trygg. Frykt er kun energi, og energi kan forandres. Sett i gang å utfordre deg selv. Push deg selv ut av den trygge komfortsonen din og lev det livet du er ment å leve!

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading med kortstokken "Keepers of the Light" av Kyle Gray.

Dette kortet er en fortsettelse på budskapet englene og åndeverdenen hadde til deg for mandag og tirsdag. Dette kortet er en klar beskjed om indre styrke. Du er sterkere enn du tror. Det er på tide å erkjenne at du er kraftfull og at du har stor indre styrke. Du kan takle det som universet sender deg. Du har styrken i deg til å se frykten i øynene og satse på drømmene dine. Du har styrken til å våge å være synlig. Våge å la verden se hvem du virkelig er!

Så her blir du oppfordret til å erkjenne din indre styrke og vite at du har det som skal til for å gjøre drømmer til virkelighet. Du har det som skal til for å se frykten i hvitøyet. Du har det som skal til for å pushe deg selv ut av komfortsonen.

DU HAR STYRKEN I DEG! IKKE LA DEG STOPPE AV EGOET OG FRYKTEN!

Kortet for helgen er:

Reading med kortstokken "Keepers of the Light" av Kyle Gray.

Med dette kortet ønsker englene å fortelle deg at din intuisjon og indre veiledning er klar og tydelig. Lytt til intuisjonen din da denne bare vil bli tydeligere og tydeligere jo mer du lytter til den.

Du blir også oppfordret til å la ditt lys skinne med full styrke. Som budskapene for resten av uken også sa så må du erkjenne din indre styrke og bevege deg ut av komfortsonen. Du må våge å være synlig. Våge å vise verden hvem du er. Ikke la egoet og frykten stoppe deg! For ja, du er inne i en periode der store forandringer finner sted. Det er på tide å gå «all-in».

Vibrasjonen din øker. Du har evnen til å lyse opp andres tilværelse. Jo sterkere du lyser selv, jo mer kan du lyse opp andre. Du er en lysarbeider.

Mange sterke budskaper for deg i denne ukens reading. Håper at noe resonerte ved deg. Budskapene har handlet om forandringer, indre styrke, lytte til intuisjonen og det å våge å la sitt indre lys skinne med full styrke. Fortsett på denne veien og som allerede nevn, ikke la deg stoppe av egoet og frykten. Følg drømmene dine og våg å satse!

Les gjerne blogginnleggene som jeg har listet under her som går litt på de budskapene denne ukens reading har inneholdt:

Hva synes du om denne ukens reading? Resonerte den ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.