fbpx

Reading for uke 22 – 2020

Ny uke betyr nye ukes reading. I dag og i morgen har jeg skriftlig eksamen i norsk (hovedmål og sidemål). Når de er overstått så har jeg kun én eksamen igjen, før min generelle studiekompetanse er i boks. Guri malla så fint det skal bli!

For denne ukens reading så har jeg brukt orakelkortstokken Work Your Light av Rebecca Campbell.

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Work Your Light - Trust your path

Ikke tvil på veien du går, kjære deg. Ikke tvil på at du blir støttet. For støttet, det blir du. Og veien du går på tar deg til dit du er ment å være, uansett. Noen ganger kan du ende opp med å gå noen omveier, men disse bidrar til mer erfaring. Erfaring som styrker deg på mer enn én måte.

Aldri tvil på hverken deg selv, universet eller veien du går. Stol i stedet på at alt skjer for ditt høyeste beste, samme hvordan det nå måtte føles ut.

Gå videre i tillit og vit at du er der du er for en grunn. Fortsett å gå fremover, for det er når du stopper opp at ting stagnerer.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Work Your Light - Dance with life

Du føler deg ikke helt i flyten om dagen og du gir altfor mye makt til ytre omstendigheter. Tro på deg selv og den kraften du har inni deg, for det er du som har kontrollen.

Gjør de nødvendige tiltakene for å forbedre energien din og heve din vibrasjon. Sett på litt musikk og dans og syng, for eksempel. Det er en utmerket måte å løfte energien og vibrasjonen på.

Dans med livet og flyt med strømmen!

Ved å forbedre energien din, og heve vibrasjonen, så vil du i samme slengen forbedre din tiltrekningskraft når vi snakker om loven om tiltrekning.

Kortet for helgen er:

Reading - Work Your Light - Transformation

Du er inne i en stor prosess med transformasjon og forandringer. Dette forsterkes i enda høyere grad om du vandrer i tillit, og danser til livets rytme. I tillegg til å forbedre energien din.

Det er snakk om positive og følelsesladede forandringer og transformasjon. Healing på mange områder av livet kan også finne sted. Du vil merke at ettersom bevisstheten din rundt deg selv, veien du går og universet øker, så vil også livet flyte lettere. Ting vil føles mer positivt, og du har lettere for å se muligheter, i stedet for hindringer.

Gå videre i tillit og med visshet om at du er et kraftfullt vesen. Et barn av Gud. Det er du som har tryllestaven din og det er kun du som kan skape de forandringene du lengter etter.

Fire affirmasjoner som kan støtte deg denne uken:
Ukens reading handler om tillit, energi og transformasjon.

Fortsett på veien du går med tillit. Se muligheter, i stedet for hindringer. Dans til livets rytme og gå modig fremover. Vær bevisst energien og vibrasjonen din, og finn de måtene som er best for deg, til å forbedre disse. Det er du som har tryllestaven din. Det er kun du som kan skape de forandringene du lengter etter. Tro på deg selv og vit at du er et kraftfullt vesen og barn av Gud.

Ønsker du personlig tarotkortreading (og/eller veiledning av meg) så finner informasjon av de tre forskjellige «pakkene» jeg tilbyr og priser ved å klikke her.

Resonnerte ukens reading ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.