fbpx

Reading for uke 23 – 2019

Tid for ny reading igjen og denne gang har jeg brukt kortstokken «Fairy Tarot Kort» (dansk utgave) av Radleigh Valentine.

Spent på hva uken bringer? Har du noen planer?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - 7 Stridsvognen - Fairy Tarot Cards

Har du lurt på om du er på riktig vei i livet? Har du lurt på om det er du som sitter i førersetet og med kontrollen over ditt eget liv? Hvis ja så er dette kortet en bekreftelse fra alvene og åndeverden om at ja, det er – og har – du!

Du er definitivt på riktig vei så fortsett fremover og ikke gi opp. Suksess kommer av både engasjement og selvdisiplin, så gjør hva du elsker og stå på!

For å leve det livet du er ment å leve så må du våge å være synlig. Du må la ditt lys skinne, da dette vil smitte over på ikke bare ditt arbeid, men også over på de menneskene og tingene du rundt deg.

Så fortsett stødig fremover med selvsikkerhet og positivitet! Du kan utrette så mye mer enn det du er klar over!

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - 13 Befrielse - Fairy Tarot Cards

Her forvisser alvene deg om at ting som avsluttes gir plass til nye muligheter. Det er en tid for alt! Gi slipp på fortiden og beveg deg fremover. Gi ikke opp. Om det føles som om ting går mot deg så vit at det alltid er en grunn for de stormene som kommer inn i livet ditt. De er der for å lære deg noe. De er der for å rydde plass til nye muligheter. Ha tro på at alt skjer av en grunn.

Det er absolutt nye muligheter rett rundt hjørnet for deg. Ha tillit til Universet og åndeverdenen. De er på din side.

Du er inne i en tid for indre ro og frihet. Det er på tide å ta det neste skrittet av planene og målene dine. Fortsett med det gode arbeidet!

Kortet for helgen er:

Reading - Efterårets Prinsesse - Fairy Tarot Cards

Med dette kortet prøver alvene å gi deg en dytt i riktig retning om du sliter med å ta det neste skrittet. Vær modig og gå for det du drømmer om. Våg å drøm stort. For som det kom frem i budskapet for mandag og tirsdag så kan du utrette så mye mer enn det du er klar over!

Ha tro på deg selv!

Vel gjennomtenkte planer går som du ønsker.

Dette kortet kan også komme med et budskap om positive og glade nyheter knyttet til jobb eller studier.

Så ta det neste skrittet og følg veien du er på. For som budskapet for mandag og tirsdag sier så er du definitivt på riktig vei i livet. Det er du som sitter med kontrollen!

Fine kort og budskap til deg for denne ukens reading også altså. Denne gang fra alvene. De to første kortene for denne uken tilhører også den gruppen kort i Tarot som vi kaller «den store arkana» og dette er kort som kan ha stor betydning for hele livet ditt og ikke bare enkelte områder av livet. Så dette er kraftfulle og fine kort å få!

Les gjerne blogginnlegget jeg har skrevet om å ta ansvar og skape seg det livet du drømmer om, om du føler at du trenger en ekstra dytt for å ta kontrollen over ditt eget liv og skape deg det livet du drømmer om.

Hva synes du om denne ukens reading?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.