fbpx

Reading for uke 21 – 2020

Tid for en ny reading igjen og for denne uken har jeg brukt orakelkortstokken «Healing med Alvene» av Doreen Virtue.

Spent på hva hudskapet er til deg i denne ukens reading?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Healing med Alvene - Kreativt uttrykk

Du blir her bedt om å uttrykke dine kreative sider. Det kan være maling, tegning, fotografering, skriving eller andre former for kreativitet. Kreativitet kommer nemlig i mange forskjellige former. Det handler om å skape noe.

Jeg hører også tydelig «tenk kreativt!. Ikke gå i den fellen med å overanalysere ting og kun gå i en bestemt retning ene og alene på grunn av at det er sånn du alltid har gjort det. Våg å tenk nytt og innovativt. Våg å gå nye veier. Våg å følg hjertet ditt.

Kreativitet, skaperkraft og innovativ tenkning er én av nøklene til de positive forandringene du ønsker deg.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Elsk og aksepter deg selv akkurat sånn som du er. Omfavn din seksualitet, samme hvilken du enn måtte ha.

Plei dine feminine og maskuline sider og lytt til intuisjonen for å skape balanse i kropp og sinn.

Hele deg er naturlig og fullkommen, og «kropp er topp». Ta vare og hyll hele deg. Du er fullkommen og perfekt, akkurat som du er!

La ditt ekte og autentiske jeg få komme til uttrykk og måten du ser verden på vil forbedres enda mer.

Kortet for helgen er:

Reading - Healing med Alvene - Føl deg trygg

Du har ingenting å frykte kjære deg. Stol på ditt åndeteam og stol på veien du går. Ikke minst stol på deg selv og resten av universet. La ditt sanne jeg få komme til uttrykk og hyll hver eneste millimeter av deg selv.

Det er trygt for deg å skinne. Det er trygt for deg å elske deg selv. Det er trygt for deg å vise verden ditt ekte og fullkomne jeg.

Sannheten er at du er fantastisk. Sannheten er at du er verdig å bli elsket. Sannheten er at du er du, og at det er din superkraft!

Hyll deg selv akkurat som du fortjener. Tro på deg selv. Vit at du er trygg, for det er du. Bekymringene dine er unødvendige, samme hvor store og nødvendige de enn måtte føles.

DU ER TRYGG!

Det er hele deg som er i fokus i denne ukens reading.

Vær kreativ på den måten som føles best for deg, denne uken. Ær hver millimeter av deg selv og vit at du er fullkommen og verdig å bli elsket, akkurat som du er. Hvilken seksualitet du har og hvordan du ser ut betyr ikke noe i den store sammenhengen. Det som virkelig betyr noe er hvordan du handler. Altså, hvordan du oppfører deg. Vit også at det er trygt for deg å la ditt sanne jeg få komme til uttrykk. Vær god mot deg selv og resten av verden. Ha tillit og gå dit hjertet ditt fører deg.

Sliter du med dårlig selvbilde? Da kan kanskje blogginnlegget «Feel Pretty» være til litt inspirasjon for å forbedre dette.

Ønsker du personlig tarotkortreading (og/eller veiledning av meg) så finner informasjon av de tre forskjellige «pakkene» jeg tilbyr og priser ved å klikke her.

Resonnerte ukens reading ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.