fbpx

Reading for uke 22 – 2019

Da var det tid for ny reading for uken. For denne ukens reading så har jeg brukt orakelkortstokken Native Spirit av Denise Linn.

Nå har jeg jo sommerferie så regner med at min uke blir rolig og fin. På søndag så skal jeg i dåp igjen. Nok en gang skal jeg være fadder og det ser jeg på som en ære. Jeg gleder meg veldig!

Har du noen planer for uken?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Spirit of Water

Har følelsene dine stormet litt i det siste?

Med dette kortet blir du oppmuntret til å kjenne etter og prosessere følelsene dine for så å gi slipp på dem. Dette for å la healing finne sted. Om du undertrykker følelsene dine ligger dem bare i underbevisstheten og samler seg opp. Til slutt vil alle følelsene komme opp på en gang og det kan fort bli for overveldende. Fortrengte følelser kan også manifestere seg som fysiske problemer. Du har derfor alt å vinne på å anerkjenne følelsene dine for så å gi slipp på dem. Å prosessere dem, med andre ord.

Lytt til ditt indre. Lytt til intuisjonen og følelsene dine. Disse kan vise deg vei. Våg å følge de dyttene som følelsene og intuisjonen din gir deg.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Sacred Mountain

Med dette kortet blir du oppmuntret til å gå innover i deg selv. Du blir oppmuntret til å meditere. Du blir oppmuntret til å gi slipp på det som tynger deg og innse at du er kraftfull. Du har kraften i deg til å skape deg det livet du ønsker deg.

Alle svar du søker finnes inni deg. Gå inn i deg selv. Gjør det som føles riktig. Vær i stillheten og ikke beveg deg fremover før det føles riktig å gjøre nettopp det.

Din indre kraft bare vokser og vokser. Det er på tide å gjøre krav på denne. Vær deg selv og vit at du er bra nok.

Prosesser det som kommer opp og gi slipp slik at healing kan finne sted.

Lytt til ditt indre og til ditt høyeste selv! Gi slipp på egoet og frykten.

Kortet for helgen er:

Reading - Spirit Keeper of the West

Denne uken handler det visst om healing og det å gi slipp slik at healing kan finne sted.

Med dette kortet ønsker englene og resten av åndeverdenen at du skal vite at det er en tid for transformasjon. Det er en tid for å gi slipp på gamle, samle sammen dine ressurser og lytte til ditt hjerte.

Ikke bekymre deg om du befinner deg på en litt kaotisk plass i livet. Nesten all kaos bringer ønskede forandringer. Det er positiv forandring i vente for deg. Ha tillitt! Alt er bra.

Gi slipp på det gamle som ikke lenger tjener ditt høyeste beste for å gi plass til det nye og bedre som vil komme inn i ditt liv.

Så det var den readingen. Hva synes du om denne ukens reading? Denne uken dreier det seg om healing. Ha tillit til Universet. Ha tillit til livet. Ha tillit til dine åndehjelpere. Stol på at alt er bra! Gi slipp og la healing finne sted. Tro på deg selv!

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

ØNSKER DU EN MER POSITIV TANKEGANG? ET MER POSITIVT LIV?

LØSNINGEN ER AFFIRMASJONER!

FÅ EN GRATIS AFFIRMASJONSGUIDE DIREKTE I INNBOKSEN DIN!

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten min.

 

Tusen takk! Affirmasjonsguiden din venter på deg i innboksen. Sjekk spamfilteret, om du ikke skulle finne den. :)

Det dukket opp en liten hindring. Ta å prøv igjen.

Du aksepterer herved bruk av cookies og at du blir lagt til i e-postlisten min.