fbpx

Reading for uke 20 – 2020

Så var vi i uke 20 i år 2020 og det er tid for en ny ukes reading. For denne uken har jeg brukt den fine orakelkortstokken «Work Your Light» av Rebecca Campbell.

Spent på hvilket budskap universet har for deg i denne ukens reading?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Work Your Light - Deep replenishment

Kjære deg. Du har nå behov for å hvile og hente deg inn igjen. Balanse er viktig og akkurat nå trenger du å ta vare på deg selv og fylle på ditt eget beger, før du gir til andre.

Du kjøper ikke en plante og tror at den klarer seg uten noe stell, gjør du vel? På samme vis er det med deg. Du trenger den riktige balansen for å blomstre og få frem ditt fulle potensial.

Hent deg inn igjen på den måten som passer deg best. Gi deg selv tillatelse til å fylle opp ditt eget beger. Jo mer du gir til deg selv, jo mer har du jo faktisk å gi til andre. Har du tenkt over det?

Les gjerne blogginnlegget: Selvkjærlighet er ikke egoistisk!

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Work Your Light - Transformation

Tidene forandrer seg, og det samme gjør du. Dyp healing på alle områder av livet ditt er rundt deg. Ta et par dype åndedrag og kjenn hvordan energien jobber i deg og rundt deg.

Du ønsker deg en forandring, men samtidig så har du lett for å motsette deg denne. Forandring er skummelt og krever mot, men om du ikke gir slipp på frykten og åpner deg for forandringer, så vil du heller ikke kunne skape deg det livet du drømmer om.

Forandring og transformasjon er uunngåelig. Alt skjer til det bedre og for det høyeste beste. Senk skuldrene, slipp den universelle energien inn og ta i mot forandringer med åpne armer.

Kortet for helgen er:

Reading - Work Your Light - Pillar of light

Du må frem i lyset og at du ikke må gi så etter for frykten. For hva stopper deg fra å skape drømmelivet, sånn egentlig?

Vibrasjonen stiger i takt med at du blir flinkere til å ha en god balanse i livet. Dette gjelder spesielt en balanse på det å gi til seg selv, ikke bare til andre.

Tillit er også en viktig del av din reise. Du mangler den essensielle tilliten til deg selv om hjelper deg til raskere – og varige – resultater. Du må stole på deg selv og din indre stemme. For du er faktisk et orakel.

Slipp lyset og magien som finnes inni deg fri. Du ble ikke skapt til å gjemme deg bort. Tro på det fantastiske mennesket du er og tillat deg selv å skinne!

Ukens reading handler om selvkjærlighet og forandring.

Ikke la hverken frykten eller deg selv stoppe deg. Ta i mot forandringer med åpne armer, vel vitende om at alt skjer for det høyeste beste. Du er mer enn god nok, og det er på høy tid at du gir til deg selv, sånn som du gir til andre. Selvpleie og tillit til deg selv er viktige faktorer for å få de resultatene du ønsker deg raskere. Stol på deg selv og din indre stemme. Du er så uendelig mye mer enn det du tillater deg selv å være.

Ønsker du personlig tarotkortreading (og/eller veiledning av meg) så finner informasjon av de tre forskjellige «pakkene» jeg tilbyr og priser ved å klikke her.

Resonnerte ukens reading ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.