fbpx

Reading for uke 21 – 2019

Ukene flyr og det er tid for nok en reading. Nå er vi allerede kommet i uke 20, og det er 20. Mai. Når dette innlegget blir publisert på bloggen så sitter jeg i Stavanger og har min siste eksamen. Denne gang i matematikk. Noe som betyr at i morgen så har jeg min første dag med sommerferie. Det blir både trist og fint. Jeg trives godt på skolen og gleder meg til ny lærdom til høsten igjen.

Spent på hva denne uken bringer? Har du noen planer for uken?

Kortstokken jeg har brukt for denne ukens reading er Work Your Light Oracle Cards av Rebecca Campbell. Jeg tror jeg har sagt det før, men må bare si det igjen. Jeg elsker virkelig disse kortene. De er så søte og fine!

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading med orakelkortstokken "Work Your Light".

Med dette kortet ønsker englene å fortelle deg at din vibrasjon øker og at du er et orakel. Intuisjonen din blir klarere og klarere, noe du antakelig har lagt merke til allerede, eller?

Ikke hverken se eller lytt etter veiledning utenfor deg selv. Alle svar du søker finnes inni deg. Lytt innover! Englene oppfordrer også til meditasjon, da dette er et godt verktøy for å lytte innover.

Du er lyset. Du har så mye godt å tilføre verden. La ditt lys skinne med full styrke og vit at du er sann perfeksjon. Himmel på jord.

Vær den beste versjonen av deg selv. Du er mer en god nok! Spre lys og kjærlighet hvor enn du går!

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading med orakelkortstokken Work Your Light

Med dette ønsker englene å oppfordre deg til å tilføre mer lek til livet ditt. Ha det moro! Ikke ta alt så seriøst.

Gjør det som gjør deg lykkelig. Ta kontakt med ditt indre barn. Gi deg selv den omsorgen og kjærligheten som du trenger. Gi deg selv den omsorgen og kjærligheten som du ønsker at andre skal gi deg.

Sett på musikk og syng og dans med. Popp deg litt popcorn eller finn frem sjokoladen og sett deg ned å se en film. Dra på kurs og lær deg noe nytt. Ta en tur på kino. Ta en tur på kafé. Ta deg en tur på spa. Mulighetene er mange, gjør det som du har lyst til å gjøre.

Har du ingen å dra med? Hva med å invitere deg selv ut på en date i stedet? Kanskje du til og med lærer noe nytt om deg selv. Kanskje det å ta seg en tur på kino alene ikke er så galt som du kanskje tror at det er? Det er bare én måte å finne det ut på…

Det viktigste er at du har det moro!

Kortet for helgen er:

Reading med orakelkortstokken Work Your Light

For helgen så gir englene deg nok et kort som handler om det å ta en pause og alt det der. Litt av det som faktisk det forrige kortet også handlet om. Å ikke ta alt så seriøst. Ikke la livet bestå av kun arbeid. Livet handler om balanse og om å skape harmoni. Litt av det, og litt av det.

Denne helgen så blir du oppfordret av englene og resten av åndeverdenen til å slappe av og ta deg en pause. Gjør det du ønsker å gjøre. Ikke gjør ting ene og alene for det at du føler at du burde gjøre det. I livet er det jo helt klart ting vi må gjøre og ikke kan velge bort, og slik er det jo bare. Her snakkes det om oppgaver du lager deg som du burde ha gjort, men som det ikke egentlig gjør noe om utsettes med et par dager.

Slapp av, pust og nyt helgen!

Så det var ukens reading. Håper du får en super uke! Husk å lek deg og senk skuldrene litt denne uken.

Hva synes du om readingen?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.