fbpx

Reading for uke 2 – 2020

Så var første uken i det nye året overstått og det er det for en ny uke og en ny reading. Håper du har hatt en fin start på det nye året og at du er klar for en ny uke med nye muligheter.

For denne uken så har jeg brukt orakelkortstokken «Work Your Light» av Rebecca Campbell.

Spent på hva budskapet fra universet og åndeverdenen er i denne ukens reading?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Work Your Light - Pleiades

Du har kanskje hørt at det finnes ulike sjelegrupper? Et eksempel på en sjelegruppe er «Pleiadene» som er en type «stjernefolk». De er som oftest blant de mest pratsomme og har et dobbeltoppdrag her på jorden. Nemlig å utvikle deg og vokse på sjelsplan og heve vibrasjonen av planeten.

Har du følt deg kallet til å spre et budskap? Har du følt deg kallet til å skrive eller tale? Da er det på tide å følge dette kallet. Dette er tegnet du har ventet på, så sett i gang.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Work Your Light - Anna, grandmother of Jesus

Dette kortet kommer ofte frem når jeg bruker denne kortstokken føler jeg, og det harmonerer godt med kortet for starten av uken.

Nå er det på tide å følge din guddommelige plan. Det er på tide å bygge grunnmuren. Legge grunnlaget. La lyset ditt skinne. Følg din lidenskap. Spre lys og kjærlighet. Vær en inspirator. Vær en motivator. Vær en leder.

Om ikke budskapet var klart nok for mandag og tirsdag så fortsetter budskapet her. Det er på tide å følge kallet ditt. På tide å starte. Fremover er fremover, husk det.

Kortet for helgen er:

Reading - Work Your Light - The age of light

Du er klar, selv om det kanskje ikke føles slik. Denne guddommelige planen som du nå blir oppmuntret til å starte på har du trent på lenge. Faktisk har du forberedt deg til dette gjennom flere liv.

Du er klar. Du er fantastisk. Du har det som skal til for å nå dine mål, drømmer og planer. Drømmene dine er der av en grunn. Nå er det på tide å slutte å dagdrømme og istedet begynne å handle. Tid for action – med andre ord. Legg all tvil til side. Spark egoet og frykten på dør og lytt til den indre stemmen som oppmuntrer deg i stedet. Lytt til stemmen som føles som ren kjærlighet.

Du har så utrolig mye fantastisk i deg som det nå er på tide å få komme til uttrykk. La verden se ditt ekte og fantastiske jeg. Vær den du ønsker å være. Følg kallet ditt og lev livet du alltid har drømt om. Tiden er inne.

Trenger jeg i det hele tatt å si «Wow for en reading»?

Jeg gjør det allikevel jeg. Wow for en reading for denne uken. For et budskap!

En mer fantastisk rød tråd skal du lete lenge etter om du spør meg. Nøkkelordet for denne uken er rett og slett «Guddommelig plan». Du er her på jorden av en grunn. Du kan føle deg redd og usikker når du kjenner på den følelsen inni deg som hinter til at du er ment til å gjøre en forskjell her i verden, men vit at denne følelsen er der av en grunn.

Livet er ment å være magisk. Magi er ikke bare forbeholdt eventyr. Men for at du skal kunne leve drømmelivet så kreves det at du handler. Det krever at du ser frykten i hvitøyet og våger å følge kallet ditt. Våger å følge drømmene dine. Våger å både tenke og drømme stort, og ikke minst sette deg hårete mål.

Så start denne uken. Ta ett steg av gangen. Fremover er fremover vet du, samme hvilken fart det går i. Helt klar vil du aldri føle deg, så du må bare «hoppe». Følg lidenskapen din og la hjertet vise vei.

Les gjerne blogginnlegget: Ut av komfortsonen

Hva venter du på? Er du klar til å følge kallet ditt?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.