fbpx

Reading for uke 19 – 2020

Ny måned, ny uke og ny ukens reading. Tenk at vi allerede er kommet til Mai da. Tiden flyr avgårde til tross for korona-tider. Selv er jeg ferdig med én eksamen og har «bare» fire igjen.

For denne ukens reading har jeg brukt orakelkortstokken «Lysets Vogtere» (dansk utgave) av Kyle Gray.

Er du spent på hva uken bringer?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Lysets Vogtere - GANESH - Uendelig Overflod

Utfordringene du har stått i er nær ved en ende og overflod er på vei. Din åndelige forståelse og bevisstheten i deg selv øker og øker for hver dag. Fortsett å gransk dypet i deg selv, for det er her du vil finne svarene du søker, løsningene du ønsker deg og motet du trenger for å skape deg alt det du måtte drømme om.

Jo mer bevisst tilstede i deg selv du er, jo enklere blir det for deg å skape deg det livet du alltid har drømt om. Du kan utrette store ting om du bare tillater at din indre kraft blir synlig. Det er du selv som er nøkkelen til alt du har letet etter.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Lysets Vogtere - SANAT KUMARA - Aktivering af Lys

Igjen kommer dette med viktigheten av bevissthet inn. Din indre stemme (intuisjonen) prøver å nå gjennom til deg, men du hører ikke etter. Lær deg å lytte til stillhetens stemme. Lær deg å se med dine ikke-fysiske øyner og lytte med dine ikke-fysiske ører. Alt trenger ikke å være logisk for å være sant. Sannheten du søker finner du inni deg, for du har din sannhet, og en annen har sin sannhet igjen. Så hva er egentlig din sannhet, og lever du etter den?

Ikke vær så redd for å skinne. Ikke vær så redd for å synes. Du ble skapt for å være synlig, ikke for å gjemme deg bort!

Kortet for helgen er:

Dette er en tid for oppvåkning og puslebrikker som faller på plass. Nøkkelen er – og har alltid vært – deg selv. Slutt å let etter ting i det ytre. Gransk heller ditt indre. Gransk heller hjertet ditt. Lytt og føl med hele deg.

Elsk og aksepter deg selv akkurat som vi elsker og aksepterer deg. Du betyr så uendelig mye. Du betyr mer enn du aner. Tro på deg selv og du vil se at svarene kommer lettere. Ting flyter lettere. For når du elsker deg selv så flyter du lettere med universets elvestrøm. Kontakten mellom oss forsterkes også.

Gå i tillit til deg selv, oss og resten av verden.

Åpne ditt hjerte for den guddommelige kjærligheten som finnes overalt, inni deg og rundt deg.

Nøkkelordet for ukens reading må denne uken være oppvåkning, er du ikke enig?

Universet kommer med et kraftfullt budskap til deg for denne uken og det er en ordentlig rød tråd gjennom hele uken. Bevisstgjøring og oppvåkning er sentrale ord for denne ukens budskap.

Det er på tide å se alt det magiske som bor i deg. Det er på tide å kaste frykten på dør og søke innover, i stedet for utover.

Du har lett etter nøkkelen som tar deg til nye muligheter og åpner døren til livet du alltid har drømt om, og her har du den. Nøkkelen er DEG!

Trenger du litt inspirasjon til hvordan du kan bli litt bedre kjent med deg selv og la ditt indre lys skinne, så les gjerne blogginnlegget «Hvem er jeg?»

Ønsker du personlig tarotkortreading (og/eller veiledning av meg) så finner informasjon av de tre forskjellige «pakkene» jeg tilbyr og priser ved å klikke her.

Resonnerte ukens reading ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.