fbpx

Reading for uke 20 – 2019

Så var det tid for reading igjen. Ukene flyr avgårde og på fredag er det allerede 17 mai og nasjonaldagen vår. På søndag skal mitt første tantebarn døpes og jeg er én av fadderene, så det blir stor stas! I tillegg melder dem så langt strålende vær hele uken, så regner med det blir en veldig fin uke for min del i alle fall.

Spent på hva kortene sier for uken? For denne ukens reading så har jeg brukt orakelkortstokken til Kyle Gray «Lysets Vogtere» (dansk utgave av Keepers of the Light).

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading med kortstokken "Keepers of the Light" av Kyle Gray.

Kjenner du igjen dette kortet? Dette kortet har vel kommet på bloggen ett par ganger allerede, minst. Denne gang er dette et ekstra sterkt budskap til deg for dette var et såkalt «hoppekort». Det vil si at det hoppet ut av bunken selv.

Englene vil med dette kortet oppfordre deg til å slippe din ånd fri. Det er på tide å vise verden hvem DU virkelig er. Det er på tide å ta av masken. Det er på tide å ta av usynlighetskappen. Vis frem ditt sanne selv og vit at den autentiske og ekte versjonen av deg selv er mer enn god nok! Du har så mange gode kvaliteter, men du lar dem ikke komme til uttrykk.

Tro på deg selv og det du gjør! Ikke vær redd for å vise verden hvem du virkelig er. Åpne ditt hjerte, vis deg frem og ta i mot alle de mulighetene som dukker opp for deg. Slutt å legg lokk på deg selv! Slutt å lytt til egoet og din indre kritikker og start å lytt til ditt høyeste selv og åndeverdenen i stedet!

Du er så mye, mye mer enn du tror! Nå er det på tide å frigjør deg fra lenkene du har bundet rundt deg. Det er på tide å rase muren du har bygget opp. Det er på tide å la din sjel synge!

Vær deg selv. Du er fantastisk!

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading med kortstokken "Keepers of the Light" av Kyle Gray.

Igjen så gir englene og åndeverdenen deg et kort som du har fått tidligere. Frykter du hva som vil skje om du tar av deg masken som du har båret? Frykter du hva som vil skje vis du gir slipp på usynlighetskappen og våger å være synlig? Hva tror du er det verste som kan skje?

Med dette kortet ønsker englene og åndeverdenen å fortelle deg at du er trygg og at dem alltid er med deg. Universet er på din side! Det er trygt for deg å være synlig. Det er trygt for deg å ta av deg masken. Det er trygt for deg å gi slipp på usynlighetskappen. Det er trygt for deg å vise frem ditt autentiske og ekte selv og slutte å lytte til egoet og din indre kritikker. Du har så mange kjærlighetsfulle lysvesener rundt deg som hjelper deg, støtter deg og beskytter deg. De elsker deg betingelsesløst akkurat slik som du er! Stol på at de riktige menneskene her på jorden også vil gjøre akkurat det!

Du er mer enn god nok! Det er på tide å slutte å gjemme seg og i stedet la ditt lys skinne med full styrke!

Les gjerne innlegget jeg skrev om min frykt for å være synlig og om å kaste usynlighetskappen her.

Kortet for helgen er:

Reading med kortstokken "Keepers of the Light" av Kyle Gray.

Kortet for helgen handler om det samme som kortene for resten av uken. Det å være sitt sanne selv og slutte å legge lokk på deg selv. Det er virkelig på tide at du nå startet å lytte til ditt høyeste selv og åndeverdenen i stedet for å lytte til egoet og din indre kritikker. Det er virkelig på tide å vise verden ditt autentiske og ekte selv med full tro på at dette virkelig er godt nok!

Lyset er her. Gleden er her. Om du gir slipp på masken og/eller usynlighetskappen som du har båret rundt på så vil du oppdage at lyset ditt vil skinne enda sterkere. Vibrasjonen øker og du tiltrekker deg alle de riktige tingene, menneskene og situasjonene. Når du slutter å legge lokk på deg selv så kan du enklere gripe alle de muligheter som finnes der for deg.

Mulighetene er uendelige. Du må bare tro på deg selv, åpne øynene og gripe dem etterhvert som mulighetene blir presentert for deg. Universet vil deg kun det beste!

Nå er det på tide å gå ut der og vise verden hvem du er! Du er kraftfull og full av kjærlighet og du har så mye godt å tilføre verden. Men det krever også at du lar ditt lys skinne og våger å være synlig. Det krever at du slutter å legge lokk på deg selv og i stedet er ditt fullkomne, sanne selv!

Nå? Hva synes du om denne ukens reading? Er du like fornøyd med budskapene fra englene for denne uken som det jeg er?

Jeg må bare si det. For noen kort, og for noen budskap! For en reading. Sterke, klare og kjærlighetsfulle budskaper for hele uken og det innenfor et så viktig tema som selvkjærlighet. Dette er budskap som det virkelig er verdt å lytte til! Les gjerne blogginnlegget mitt: Selvkjærlighet er ikke egoistisk!

Som englene og resten av åndeverdenen med denne ukens reading oppfordrer deg til så er det på tide at du går ut der og viser verden hvem du virkelig er! Du er FANTASTISK og det er på tide at du starter å tro på dette! Hvorfor? Jo, fordi det er sannheten!

Ønsker deg en MAGISK uke full av lykke, glede og kjærlighet!

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.