fbpx

Reading for uke 18 – 2020

Ny uke med nye muligheter står for tur og det er tid for en ny reading for uken. Er du spent på hva budskap universet har til deg for denne uken?

For denne ukens reading har jeg brukt tarotkortstokken «Fairy Tarot Kort» (dansk utgave) av Radleigh Valentine.

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Fairy Tarot Kort - Vinter 7

Du føler deg litt i villrede og du ser ikke ting helt klart. Se på de valgene du har foran deg og gå for det du føler deg mest trukket mot. Det finnes en bedre løsning for deg, så pass på å ikke ta forhastede avgjørelser. Se ting fra flere sider og på den måten evaluer hvilket valg som fører til det resultatet du ønsker deg.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Fairy Tarot Kort - Vinterens Dronning

Dette er tiden for å fokusere på karriere fremfor andre ting. Spørsmål du kan stille deg selv i prosessen er for eksempel:

  • Trives jeg med den jobben jeg har, eller ønsker jeg noe nytt?
  • Ønsker jeg å være ansatt i en bedrift, eller starte en selv?
  • Hvilken vei ønsker jeg å gå når det gjelder karriere?
  • Hvordan kan jeg skape meg en karriere av det jeg allerede elsker å bruke tiden min på?
  • Drømmer jeg stort allerede, eller har jeg muligheten til å drømme enda større, om jeg er helt ærlig med meg selv?
  • Hva er mine største styrker og hvordan kan jeg bruke disse i en jobb?

Vær tålmodig med prosessen og gi slipp på alt som ikke støtter opp om det livet du drømmer om å leve. Du skal vite at du er tilstrekkelig og fullt kapabel til å skape deg drømmelivet du også, du må bare finne frem motet, kaste frykten på dør og våge å hoppe med begge benene samlet!

Les gjerne blogginnlegget «Hvem er jeg?» for å få litt inspirasjon til hvordan du kan bli bedre kjent med deg selv i tillegg.

Kortet for helgen er:

Reading - Fairy Tarot Kort - Sommerens Dronning

Det er mye følelser rundt deg denne uken, så ta deg til til å prosessere disse og finne den klarheten du søker. Svarene du søker finnes inni deg så lytt til hjertet og intuisjonen din. Pass på så du ikke holder deg selv tilbake og driver med selvsabotasje.

La ditt sanne jeg vise deg veien å gå i alle livets områder. Du er utrolig intuitiv, selv om du sliter med å tro på disse intuitive følelsene selv. Behandle deg selv godt og lytt til den indre stemmen din som forteller at alt blir bra og at ting vil falle på plass til riktig tid. Sørg for å overvei avgjørelser du står overfor nøye.

I den prosessen som du nå befinner deg i – spesielt innenfor karriereområdet – vil bidra til at du vil bli bedre kjent med deg selv. Tar du i tillegg å følger våres råd om å ta motet fatt og stille deg selv evaluerende og reflekterende spørsmål så er du godt på vei til å ikke bare finne ut hvor du vil, men også hvordan du skal komme deg dit.

Ær dine følelser!

Denne ukens reading handler om karriere og forestående valg og avgjørelser.

Konsentrer deg om karriereområdet av livet ditt denne uken og sørg for å se nøye på alle de valg du har foran deg sånn at du er bedre rustet til å ta den rette avgjørelsen for deg. Universet ber deg også om å være tålmodig med prosessen og ha tillit til at alt skjer til riktig tid. Ær følelsene dine, lytt til hjertet og intuisjonen din og gå modig i vei.

Ønsker du personlig tarotkortreading (og/eller veiledning av meg) så finner informasjon av de tre forskjellige «pakkene» jeg tilbyr og priser ved å klikke her.

Resonnerte readingen ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.