fbpx

Reading for uke 18 – 2019

Tid for ny reading for uken igjen. Tenk at vi allerede er i uke 18. Snart er eksamensperioden i full gang, og før vi vet ordet av det så er det sommer og ferie.

For readingen for denne uken så har jeg brukt orakelkortstokken Lysets Vogtere (dansk utgave) av Kyle Gray.

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading med kortstokken "Keepers of the Light" av Kyle Gray.

Du må gi slipp på det som holder deg tilbake fra å vise verden ditt ekte og autentiske jeg. Slutt å tvil på deg selv! Du er et fantastisk barn av Gud og du har stor støtte rundt deg både fra åndeverdenen og fra mennesker her på jorden. Du er uendelig elsket og verdsatt, nøyaktig slik som du er!

Det er på tide å vise frem dine talenter for verden, samme hvilke dette er. Følg din lidenskap! Følg din egen vei og lytt til ditt indre. Du vet selv hva som er det beste for deg.

Ta på deg danseskoene og dans til livets fantastiske rytme! Livet er magisk, og det samme er du!

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading med kortstokken "Keepers of the Light" av Kyle Gray.

Igjen ønsker englene og dine åndehjelpere at du skal vite at Universet er med deg. Universet er på din side og alt skjer for ditt høyeste beste! Det er ikke alltid det føles slik, men ha tro på at det er sant. Alt skjer virkelig for ditt høyeste beste!

Englene og åndehjelperne dine vil med dette kortet også fortelle deg at de «pakker deg inn» i et slør av beskyttelse og kjærlighet!

Du er trygg og uendelig elsket!

Du kan også oppleve å få en følelse av ekstra healing og opplysthet disse to dagene.

Kortet for helgen er:

Reading med kortstokken "Keepers of the Light" av Kyle Gray.

Igjen gir englene deg et kort som går på beskyttelse og det å stole på himmelen og Universet. Sliter du med tvil og manglende tillit til Universet for tiden? Står du midt i en storm? Budskapet er klokkeklart: ha tillit, alt skjer for ditt høyeste beste!

Erkeengel Michael er en utrolig mektig erkeengel. Han er beskytteren kan du. Han sørger for at du er trygg og han kan også hjelpe deg med å gi slipp på bekymringer. Dine bekymringer er unødige. Gi slipp og la mirakler skje!

Håper du tar til deg disse budskapene fra englene og resten av åndeverdenen! Vit at du har støtte, ubetinget kjærlighet og beskyttelse rundt deg til alle kanter. Gi slipp på det som tynger deg og omfavn mulighetene mirakler fører med seg!

Hva synes du om ukens reading? Resonerte den ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.