fbpx

Reading for uke 19 – 2019

Ny uke, ny reading. For denne ukens reading så har jeg brukt tarotkortene Fairy Tarotkort (dansk utgave) av Radleigh Valentine.

Denne kortstokken har jeg brukt i reading på Instagram og blogg tidligere og dette er da altså en alvekortstokk.

Spent på hva uke 18 vil bringe? Ja? Det er det nå på tide å finne ut.

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Efterår 6. Fairy Tarot Cards

Dette er et veldig positivt kort. Ikke bare ønsker alvene med dette kortet å fortelle deg at uventede penger er på vei. De ønsker også at du skal vite at alt det gode du gjør kommer tilbake til deg. Med andre ord så vil den positive energien du utstråler bli sendt tilbake til deg og om du har følt deg litt sliten og tom i det siste så er dette i ferd med å snu. Du vil nå oppleve at du får noe tilbake av det du har gitt. Også i form av positiv energi.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Vinter 10. Fairy Tarot Cards

Med dette kortet ønsker alvene å fortelle deg at det er slutt på vanskeligheter og en bedre tid er i vente. Du vil oppleve at det vil være lettere å være positiv og du vil få en følelse av at ting flyter bedre og at det er mer harmoni i livet ditt.

Har du et eller annet du går rundt og tenker på som tynger deg? Da vil alvene med dette kortet at du skal vite at slike tunge løft (og byrder) blir løftet fra dine skuldre. Du trenger ikke bære alt alene. Ha tillit til Universet og la alvene, englene og dine åndehjelpere hjelpe deg som best de kan. Du er aldri alene!

En lysere tid er i vente for deg. Ha tillit!

Kortet for helgen er:

Reading - Efterår 8. Fairy Tarot Cards

Det er på tide å lære noe nytt og kanskje også gjøre mer grundige undersøkelser av et eller annet. Det trenger ikke å være noe så drastisk som å hoppe tilbake på skolebenken for x-antall år. Det kan i stedet være å lese en lærerik bok som du har tenkt en stund på at du skulle ha lest. Eller det kan være å delta på et seminar eller et kurs av et eller annet slag.

Dette kan også være en bra tid for å starte med langsiktige prosjekter. Har du en drøm du går rundt og bærer på? Ja, da kan det være en bra tid for å gjøre noe med denne. Du vet ikke om det er mulig å realisere den før du prøver, så her blir du oppfordret til å prøve. Hva er det verste som kan skje? Den som intet våger, intet vinner…

Det var readingen for denne uken. Håper du får en fin uke og at eventuelle vanskeligheter du måtte ha vil lette i løpet av denne uken, som alvene sier at den vil.

Ønsker deg en fin uke!

Hva synes du om readingen? Resonerte den ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.