fbpx

Reading for uke 17 – 2020

Da var det tid for ukens reading igjen og denne gang har jeg brukt orakelkortstokken «Engleterapi» av Doreen Virtue.

Spent på hva som er universets budskap til deg i denne ukens reading?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Engleterapi - Gudinne

Du trenger nå å pleie dine feminine sider og omfavne deg med den rolige og feminine energien som finnes i alle mennesker, enten du er mann eller dame.

Ved å pleie dine feminine sider og få frem din indre gudinne vil du også oppnå en klarere kontakt med intuisjonen din og det guddommelige.

Sørg for å få nok søvn og hvile. Lytt til kroppen og gi den det den spør etter. Ta vare på deg selv med den samme omsorgen du viser andre.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Engleterapi - Du er en kraftfull lysarbeider

Kjære deg, har du slitt med følelsen av at det ikke er trygt for deg å være kraftfull? Sliter du med å føle deg trygg når du skrur opp lysstyrken på ditt indre lys? Slutt med det. Du legger på denne måten lokk på din indre kraft, og det tjener hverken deg selv, dine kjære eller resten av verden.

Vit at vi alltid er her for deg. Det er trygt for deg å la ditt indre lys skinne med full styrke. For vi: englene, universet og dine åndelige hjelpere, er alltid ved din side. Glem aldri det.

Gå ut der og vær den kraftfulle lysarbeideren du kom til jorden for å være. Du er skapt for å spre lys og kjærlighet, så sett i gang og følg ditt kall.

Kortet for helgen er:

Reading - Engleterapi - Du er dypt klarsynt

Stol på det du ser i ditt indre. Stol på intuisjonen din og din indre stemme. Det er ikke innbildning, kjære deg. Det er din egen sannhet og din sterke kobling til universet du hører.

La oss guide deg. La oss hjelpe deg. Slipp oss inn med hele deg og oppnå at din tro på deg selv og din åndelige kontakt vokser i takt med hverandre.

Gjennom denne kontakten og forståelsen så vil du finne alt det du trenger. Du vil komme i harmoni med deg selv, og alle spekter av deg selv og verden vil takke deg for nettopp dette.

Sammen utretter vi magi. Magien finnes inni deg og ved å lytte til oss (intuisjonen og din indre stemme som vi kommuniserer gjennom) blir det lettere for deg å finne motet og styrken for å slippe denne fri.

Lytt med dine ikke-fysiske ører, og se med dine ikke-fysiske øyne.

Nøkkelordene for denne ukens reading er: Åndelig vekst og trygghet.

Stol på deg selv, universet, englene og resten av åndeverdenen. Ved å lytte til intuisjonen (din indre stemme) så vil du finne økt klarthet, trygghet, mot og styrke. Universet, englene og dine åndelige hjelpere er alltid ved din side, enten du er klar over det eller ikke. De er også alltid beredt til å hjelpe deg med hva det enn måtte være.

Bruk denne uken godt til å komme i dypere kontakt med både deg selv og universet. Troen på deg selv vil vokse i takt med din åndelige kontakt og innsikt.

Ønsker du personlig tarotkortreading (og/eller veiledning av meg) så finner informasjon av de tre forskjellige «pakkene» jeg tilbyr og priser ved å klikke her.

Klar for en dypere kontakt med deg selv og universet?

Sigmatur1-4
Follow:
Del gjerne

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.