fbpx

Reading for uke 17 – 2019

En ny uke er startet og påsken er straks over. Det er igjen tid for reading. Hvordan har påsken din vært? Ble den så bra som forrige ukesreading sa den skulle bli?

Min påske har i alle fall vært helt super! Kost meg masse med familie, god mat, snoperier og turgåing. Helt fantastisk!

For denne ukens reading har jeg brukt Native Spirit Oracle Cards av Denise Linn.

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - White Buffalo fra Native Spirit Oracle Cards

Åndeverdenen vil med dette kortet fortelle deg at alt er mulig! Du må bane deg vei og gå den veien du ønsker å gå. Du vet hva det beste for deg selv er. Lytt til hjertet ditt. Lytt til ditt indre.

Du har styrken i deg til å stå opp for både deg selv og andre. Stå for det du tror på og ikke la noen (eller noe) trykke deg ned.

Overflod og velstand er tilgjengelig for deg nå. Fortsett å kjemp for det du ønsker deg! Du har så utrolig mange som støtter deg fra åndeverdenen. Vit at du er uendelig og ubetinget elsket akkurat slik som du er!

Det er en tid for mirakler og balanse på alle områder av livet ditt. Nyt dette og fyll ditt hjerte og din sjel med takknemlighet.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Answering the Call fra Native Spirit Oracle Cards

Husker du at du fikk et kort med nesten samme navn for readingen for forrige uke også? Bare dette var fra en annen kortstokk med orakelkort. Dette er et kort som handler om å besvare sitt kall. Å følge sitt kall. Du vet innerst inne hva du er kallet til å gjøre. Livet er så mye mer enn å bare «eksistere».

Følg drømmene dine og løft deg selv og andre opp og frem. Ikke trykk andre ned for å heve deg selv. Vær i flyt med kjærlighetens kraft. Spre positivitet og kjærlighet. Hvordan du gjør dette er helt og holdent opp til deg selv. Følg hjertet ditt og intuisjonen din. Du har et sterkt åndeteam rundt deg.

Dette kortet er et sterkt tegn på at det er på tide å leve ut dine drømmer. På tide å leve ut det livet du er ment å leve!

Kortet for helgen er:

Reading - Smudging Ceremony fra Native Spirit Oracle Cards

Du er sensitiv og du holder fast på negativ energi. Denne energien er det denne helgen på tide å kvitte seg med. Rens deg selv på den måten du føler deg guidet til å bruke. Du kan bruke salvie, be en bønn, ta deg en dusj, bade i saltvann eller bare visualisere et skinnende hvitt lys som renser deg fra all negativ energi. Renser deg fra alt som ikke tjener ditt høyeste beste. Det høres mer avansert ut enn det egentlig er.

Gi slipp på fortiden. Gi slipp på alt gammelt som ikke lenger tjener ditt høyeste beste!

Denne renselsesprosessen hjelper deg med å gi plass til nye begynnelser i livet ditt. Ta i mot det nye med åpne armer.

Håper du får en fin uke!

Lyst til å vinne en privat reading forresten? Da kan du melde deg på konkurransen jeg har på bloggen min akkurat nå der du kan vinne en gratis reading!

Hva synes du om denne ukens reading? Resonerte den ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

ØNSKER DU EN MER POSITIV TANKEGANG? ET MER POSITIVT LIV?

LØSNINGEN ER AFFIRMASJONER!

FÅ EN GRATIS AFFIRMASJONSGUIDE DIREKTE I INNBOKSEN DIN!

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten min.

 

Tusen takk! Affirmasjonsguiden din venter på deg i innboksen. Sjekk spamfilteret, om du ikke skulle finne den. :)

Det dukket opp en liten hindring. Ta å prøv igjen.

Du aksepterer herved bruk av cookies og at du blir lagt til i e-postlisten min.