fbpx

Reading for uke 16 – 2020

Det er andre påskedag og tid for ukens reading. Håper du har hatt en fin påske til tross for unntakstilstand og at du har det fint.

For denne ukens reading har jeg brukt tarotkortstokken «Erkeenglenes tarotkort» av Radleigh Valentine.

Spent på universets budskap for denne uken?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Erkeenglenes tarotkort - Mikaels dronning

Du har mye innsikt, så la denne innsikten få komme til uttrykk.

Den erfaringen du har høstet så langt i livet er til din fordel. Bruk denne erfaringen godt og gjør det du vet du har å gjøre. Lytt til din indre stemme, for du vet hva du trenger å gjøre for å komme dit du ønsker å være, så sett i gang, brett opp ermene og gjør det.

Dette er en tid for å arbeide med nye mål, drømmer og prosjekter. Det er en tid for skapelse, læring og karriere, fremfor relasjonsbygging.

Gå modig i vei og ta de mulighetene og utfordringene som måtte dukke opp underveis på strak arm. Du har det som skal til for å lykkes med det du ønsker å gjøre.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Erkeenglenes tarotkort - Ni av Gabriel

Fortsett i samme takt som i starten av uken. Du skal frem, frem, frem. Vær forberedt på alle muligheter som måtte dukke opp, for nå er du skikkelig i vinden. Du har satt deg noen klare intensjoner og mål, du vet hvor du vil og du har brettet opp ermene klar for å ta action.

Dette fikser du!

Kortet for helgen er:

Jobben du har gjort tidligere i uken har virkelig gitt deg en kick-start og du er på god vei til å skape deg de nye begynnelsene du har drømt om og ønsket deg. Du blir klarere og klarere på hva din livsoppgave er og du finner mer og mer mening med livet og det du er ment å gjøre.

Fortsett å sett den ene foten foran den andre. Fortsett å jobb deg mot drømmene, målene og drømmelivet. Stol på deg selv og veien du går.

Bravo!

Nøkkelordene for ukens reading må være nye muligheter og nye begynnelser!

Bruk denne uken godt og skap deg noe bra! Dette fikser du lett, og universet er ved din side på hvert steg av veien. Brett opp ermene og grip mulighetene.

Les gjerne blogginnlegget: Ta ansvar og skap deg det livet du alltid har drømt om

Klar for nye muligheter og nye begynnelser?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.