fbpx

Reading for uke 16 – 2019

Ny uke og ny reading. Denne gang har jeg brukt orakel kortstokken «Work Your Light» av Rebecca Campbell. En nydelig kortstokk synes jeg.

Og så er vi jo i påskeuken allerede! Ferie og bare kos, det er ikke feil. Ha en fin påske alle sammen!

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading med orakelkortstokken Work Your Light

Dette er et kort med et flott budskap synes jeg. Det handler om å våge å gå for det du drømmer om. Våge å svare på kallet ditt. Du lengter etter noe mer og det er på tide å gå for det du ønsker. Det er på tide å la ditt lys skinne med full styrke. Gjør du dette blir du også et lys for andre.

Du har mye å utrette. Du må tro på deg selv og våge å satse. Gjør det som hjertet ditt (og sjelen din) kaller deg til å gjøre. Det som føles riktig for deg.

Vær deg selv og del av din godhet!

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading med orakelkortstokken "Work Your Light".

Englene gir deg her nok et fantastisk kort. Et budskap av at du er et orakel. Du er en kilde av lys. En lysarbeider.

Spre ditt lys og del av din godhet, som du også ble oppfordret til i budskapet for mandag og tirsdag. Vær en lysarbeider og la ditt autentiske lys skinne med full styrke.

Vibrasjonen din øker og øker. Du forstår deg selv bedre, og du er mer i ett med kjærlighetens kraft. Svarene du søker finnes inni deg. Du har en hær av åndehjelpere som er med deg hvert steg på veien, og som gladelig hjelper deg med det du måtte trenge hjelp til. Stol på intuisjonen din, da det er her svarene finnes.

Kortet for helgen er:

Reading med orakelkortstokken Work Your Light

Englene oppfordrer deg med dette kortet til å bruke helgen på å gi deg selv den samme godheten og kjærligheten som du så villig gir til andre.

Du blir oppfordret til å ta vare på deg selv og gjøre det som gjør deg godt. Føler du for å si «nei» så si «nei». Føler du for å si «ja» så si «ja». Gjør som du ønsker, uten å tenke på hva andre har lyst til at du skal gjøre.

Du er omringet av kjærlighetsfulle lysvesener som oppmuntrer deg til å gi alle dine burder over til dem. Du trenger ikke å klare alt alene. Vit at du er ubetinget elsket av så utrolig mange. Du er full av kjærlighet selv også, og blir også med dette kortet (som i kortene for resten av uken) oppfordret til å spre denne både til deg selv og til andre.

Vær kjærlighet!

For en reading dette her også var da. Er du ikke enig? Flotte kort og flotte budskap til deg synes jeg! Det ser ut til å bli en super påskeuke med fylt med masse lys og kjærlighet.

Hva synes du om ukens reading? Resonerte den ved deg? Planer for påskeuken?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.