fbpx

Reading for uke 15 – 2020

Tid for ukens reading igjen og nå er det jaggu meg allerede påske. For denne uken har jeg brukt orakelkortstokken «Work Your Light» av Rebecca Campbell.

Hvordan er det med deg? Planer for påsken? Jeg skal bruke tiden min på det jeg vanligvis bruker tiden min på. Blant annet skal tiden brukes sammen med familie og jobbing med skolearbeid og business. Veldig fint.

Spent på hvilket budskap universet har til deg i denne ukens reading?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Work Your Light - Birthing a new age

En ny epoke og en ny uke med nye muligheter venter deg. Det er på tide å føde en ny drøm og skape deg en ny verden og det livet du alltid har drømt om.

Magien finnes rundt deg og i deg. Kjenn på magien og alle de fantastiske følelsene den bringer med seg. Fokuser på ønsket resultat og fokuser på din indre kraft. Du er et magisk lysvesen. Dette er tiden for å la ditt indre lys skinne med full styrke og virkelig gjøre det som er innenfor din kontroll for å skape en ny og fantastisk verden.

Dette er en tid som bringer med seg mye nytt og positivt. Fokuser på det som er bra.

Alt er mulig!

Kortet for onsdag og torsdag er:

Du er et orakel og vibrasjonen din stiger og stiger.

Kjenn på din indre kraft og anerkjenn denne. Tro på deg selv og den styrken du har inni deg. Du er sterk, god og elskverdig. Aksepter alle sider ved deg, for alt dette utgjør den fantastiske personen du er!

Gi deg selv et klapp på skulderen for at du er den du er. Du er unik og en gave til verden. Gå din vei, lev din sannhet og elsk deg selv for den du er. Du er ekte, sannferdig og stolt. La ditt indre lys skinne med full styrke og på den måten sluke alt mørket og hjelpe deg til å gi slipp på det som holder deg tilbake.

DU ER GOD NOK!

Kortet for helgen er:

Stol på den veien du går, for universet er ved din side på hvert steg av veien din. Du har full støtte fra universet, englene og resten av åndeverdenen. Stol på at du er trygg og har støtten du trenger rundt deg, til enhver tid.

Om du visste at du var trygg og ble støttet, hva ville du da gjort?

Gå så å gjør dette. Gjør det som får sjelen din til å synge. Gå den veien som føles som en vei i lykkeland. Ikke legg lokk på deg selv. Ikke la frykten kontrollere deg.

Hva er det verste som kan skje om du bare følger hjertet ditt og satser på drømmen?

Ukens reading handler om å la ditt indre lys skinne med full styrke og la ditt virkelige jeg få komme til uttrykk.

Hva er egentlig det verste som kan skje om du følger hjertet ditt og satser på drømmen? Hva ville du gjort om du hadde funnet Aladdins lampe og kunne ønsket deg tre ting? Hvordan ville livet ditt da sett ut?

Dette er spørsmål du kan stille deg selv denne uken, for svaret på disse vil mest sannsynlig føre deg i retning drømmelivet. Det vil kreve mot, styrke og sårbarhet, men alt vil være verdt det. Følelsen du vil få av å gå ut av komfortsonen din være magisk og trumfe alt det ubehaget du kanskje har følt på når du satset.

Grip mulighetene, slipp magien som bor inni deg fri og skap en fantastisk verden!

Les gjerne blogginnlegget: Ut av komfortsonen

Klar for å la ditt indre lys skinne med full styrke?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.