fbpx

Reading for uke 15 – 2019

Ny reading for uken og denne gang har jeg brukt tarotkortstokken Fairy Tarot av Radleigh Valentine.

Er du spent på hva uken bringer?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Forår 3. Reading med Fairy Tarotkort.

Alvene og englene oppfordrer deg med dette kortet til å ta neste skritt på veien. Du vet selv hva det innebærer. Kanskje starte på et nytt prosjekt? Kanskje slutte å utsette eventuelle gjøremål? Du har svaret. Det kan også bety å starte med planleggingen av ditt neste prosjekt, eller sette seg et langsiktig mål og strebe etter å nå dette.

Om du føler at ting ikke går helt etter planen din så blir du med dette kortet oppfordret til å smøre deg med litt tålmodighet. Du har nemlig flere gode ting i vente, så ikke gi opp!

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Efterårets Konge. Reading med Fairy Tarotkort.

Dette kan du vel si er en fortsettelse på budskapet åndeverdenen hadde til deg for mandag og tirsdag. Når du nå driver å planlegger neste skritt og driver å setter deg langsiktige mål for fremtiden så skal du gå inn i dette med selvsikkerhet. Du må tro på deg selv og dine planer og drømmer.

Du er nemlig inne i en tid der ting går som du ønsker, så her er det bare å gutse på. Du vil nå de målene du har satt deg. Våg å drøm stort og ta en sjanse!

Du har mange fine kvaliteter som virkelig kan tilføye verden noe positivt. Du er mer enn bra nok nøyaktig slik som du er!

Kortet for helgen er:

Reading - 9 Eneboeren. Reading med Fairy Tarotkort.

Med dette kortet ønsker alvene og englene å oppfordre deg til å forplikte deg til ikke bare din åndelige vekst, men også til de planene og drømmene du har. Følg intuisjonen din og fortsett å jobb med de budskapene for tidligere i uken. Fortsett å jobb med planene, målene og drømmene dine!

Du kan kanskje kjenne på at du har behov for å trekke deg litt tilbake fra verden denne helgen. Påsken er rett rundt hjørnet og du kan derfor ha behov for stillhet og bare være for deg selv disse dagene. Lade batteriene på den måten du føler for. Og ikke minst bruke tid på å manifestere det du ønsker deg inn i livet ditt. Med andre ord jobbe mot de målene som du har satt deg i løpet av uken.

Alt i alt en fin reading synes jeg og det ser ut til å bli en veldig bra uke! Hva synes du? Føler du readingen resonerte ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.