fbpx

Reading for uke 14 – 2020

Ukene flyr og det er tid for ukens reading igjen. Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken «Engleterapi» av Doreen Virtue.

Hvordan er det med deg i disse tider? Spent på hva budskaper er for denne ukens reading?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Engleterapi - Halschakra

Det er tid for å stå opp for deg selv og tale din sannhet. Ikke la noen «rokke din båt». Ta tilbake kraften og våg å stå opp for det du tror på. Det er på tide å slutte å svelge for mange kameler, for dette begynner å tære på deg og din energi.

Du har makten til å ta kontroll over situasjonen og ditt eget liv. Uttrykk deg med kjærlighet og tydelighet. Kommunikasjon er viktig i disse dager. Ikke forvent at noen skal kunne lese tankene dine. Kommuniser på en tydelig og kjærlig måte hva du tenker og føler. På den måten vil du befri deg selv for mye innstengt negativ energi og la andre få komme litt mer innpå deg.

Det er trygt for deg å uttrykke deg selv og din sannhet, selv om det krever både mot og styrke å ta det hoppet ut av komfortsonen. Det er verdt det!

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Engleterapi - Foreldre

Vit at det er helt lov å kjenne på anstrengte følelser knyttet til familie (kanskje spesielt foreldre). Dette er negative følelser som har dukket opp etter å ha svelget for mange kameler opp igjennom årene. Som budskapet for starten av uken var så er det på tide å ta tilbake kraften din og faktisk stå opp for deg selv, det du tror på og tale din sannhet.

Gi slipp på all negativitet knyttet til familie og foreldre. Ikke la noen få herse med deg. Ta tilbake kraften din og vit at du er god nok akkurat som du er. Det er på tide at du tar kontrollen tilbake og faktisk lærer andre hvordan du vil de skal behandle deg.

Be gjerne englene og universet om hjelp til å helbrede gamle sår og fortrengte følelser, spesielt knyttet til familie.

Vit at selv om ting kan virke anstrengt og sårende så er det ikke nødvendigvis ment sånn. Familien elsker deg, tvil ikke på det. Tydelig kommunikasjon er viktig her også, som med alt annet. Derfor er det viktig at du faktisk sier ifra på en kjærlig og tydelig måte hva som er greit og ikke greit.

La ditt indre lys skinne med full styrke!

Kortet for helgen er:

Reading - Engleterapi - Beskytt deg selv

Disse energiene har godt taket på deg og det vil kreve en del av deg å få renset opp i grumset. Allikevel så er løsningen her og du vil klare å arbeide deg gjennom alt det som trengs å bearbeides. Alt som kreves er at du legger inn litt innsats.

Visualiser at du står i en boble av lys og at denne beskytter deg fra all negativ energi. Se for deg at all negativ energi omsluttes av et rosa og blendende lys som løser opp all negativitet og erstatter dette med positive og gode energier.

Boblen av lys og det at du nå tillater deg selv å være det kraftfulle mennesket du er, vil hjelpe deg i prosessen med økt trygghet, mer mot og mer selvkjærlighet.

Stå på for dette fikser du! Englene og universet er ved din side på hvert steg av veien!

Budskapet i ukens reading er klokkeklart. Dette er uken for å ta tilbake kraften din og stå opp for deg selv. Det er også et budskap om å leve din sannhet!

Dette blir en uke med mye mental jobbing. Legg inn en innsats og merk at ting vil bedre seg. Energien din vil bli bedre og du vil også få økt selvfølelse. Det vil kreve mot og styrke, men det fikser du. Stol på deg selv og vit at du vet best hva som er best for deg. Nå er tiden inne for å leve ut din sannhet, og ikke noen andre sin. Det er tid for å ikke la deg herse med og tid for å slutte å svelge altfor mange kameler.

Vit at du er god nok og at du har makten til å gjøre negativitet om til positivitet. Det er på tide å bli din egen bestevenn og lære andre at de skal behandle deg med godhet og respekt, akkurat som du (og resten av verdens befolkning) fortjener å bli behandlet.

Hva synes du om ukens reading? Klar til å ta tilbake kraften din?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.