fbpx

Reading for uke 14 – 2019

Tenk at vi allerede er i uke 14. Det er blitt april og selv om det i dag er første april og dagen for spøk, så er ikke dette innlegget noen spøk. Readingen for uken er like seriøs som disse ukesreadingene er.

Kortstokken jeg har brukt for denne uken er Erkeenglenes Tarotkort av Radleigh Valentine.

Kortet for mandag og tirsdag er:

Har brukt Erkeenglenes Tarotkort på denne readingen.

Med dette kortet ønsker englene og resten av åndeverdenen å fortelle deg at du må stole på intuisjonen din akkurat nå. Den er nemlig ganske nøyaktig.

Du står kanskje midt inni en ny følelsesmessig erfaring nå og englene vil at du skal vite at alt skjer for ditt høyeste beste. Denne erfaringen er positiv og det er godt mulig at den er knyttet til et forhold, enten romantisk eller platonisk.

Åpne ditt hjerte og gå «all-in» i følelsene dine. Lytt til intuisjonen din og la den og ditt hjerte lede an.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Har brukt Erkeenglenes Tarotkort på denne readingen.

Igjen kommer oppfordringen på å lytte til intuisjonen din! Dette er visst spesielt viktig akkurat i disse dager!

Ro ned, ikke gi etter for frykt og vit at du vokser på de utfordringene du måtte hanskes med akkurat nå. Ved å møte frykten din i stedet for å gi etter så blir du sterkere. Ha troen på deg selv!

Er du i en prosess med å gjøre drømmer til virkelighet bør du også bruke intuisjonen din på dette området. Tenk én ekstra gang igjennom de planene du har lagt og vurder om det er noe du kan gjøre annerledes.

Har du en hund som har gått over til den andre siden er dette kortet også en indikasjon på at din trofaste venn fortsatt er ved din side.

Kortet for helgen er:

Har brukt Erkeenglenes Tarotkort på denne readingen.

Englene og åndeverdenen vil med dette kortet applaudere deg for den jobben du har gjort. Du har taklet det som har kommet din vei på en utmerket måte og du har lyttet godt til intuisjonen din som du ble oppfordret til å gjøre tidligere i uken.

Du gjør en fantastisk jobb og du er inne i en tid der du kan høste anerkjennelser for den jobben du har gjort. Kanskje til og med i form av stipender eller forfremmelser.

Ha troen på deg selv og den styrken som finnes inni deg. Du har det som skal til for å realisere alle dine planer, og du har gjort en fantastisk jobb så langt!

Har du nettopp avsluttet et prosjekt så kan du med dette kortet også bli oppfordret til å starte på neste prosjekt. Du har så mye å utrette!

Ut i fra denne readingen så blir den første uken i april fantastisk! Håper virkelig at readingen resonerer ved deg og at uken din blir super fra start til slutt! Du fortjener kun det beste!

Hva synes du om readingen for denne uken? Klar for en ny magisk uke og måned?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

ØNSKER DU EN MER POSITIV TANKEGANG? ET MER POSITIVT LIV?

LØSNINGEN ER AFFIRMASJONER!

FÅ EN GRATIS AFFIRMASJONSGUIDE DIREKTE I INNBOKSEN DIN!

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten min.

 

Tusen takk! Affirmasjonsguiden din venter på deg i innboksen. Sjekk spamfilteret, om du ikke skulle finne den. :)

Det dukket opp en liten hindring. Ta å prøv igjen.

Du aksepterer herved bruk av cookies og at du blir lagt til i e-postlisten min.