fbpx

Reading for uke 13 – 2020

Tid for ukens reading igjen. Hvordan er det med deg nå i disse tider? For denne uken har jeg brukt orakelkortstokken «Work Your Light» av Rebecca Campbell.

Spent på hva budskapet er for denne ukens reading?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Work Your Light - Anna, grandmother of Jesus

Nå – mer enn noen gang før – er det viktig å fokusere på alle de gode energiene. Det er viktig å fokusere på lyset. Viktig å bevege seg fremover. Viktig å ikke stoppe opp.

Nå legger du grunnlaget for fremtiden. Tun innover og legg en guddommelig plan for livet ditt. Visualiser drømmelivet og jobb målrettet mot det du drømmer om.

Du er magiker i eget liv, aldri glem det. Ikke la hverken deg selv, andre eller omstendighetene få overbevise deg om noe annet. Du er lys, du er kraftfull, du er kjærlighet! Bruk denne magiske kraften som bor inni deg for alt det er verdt.

Så lysets frø, for som du vet så høster du som du sår. Vær derfor bevisst på hva du sår og hva du sender ut. Legg et fantastisk grunnlag for videre vekst og utvikling, det bringer suksess på mer enn én måte.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Work Your Light - Pleiades

Du er lys. Du er kjærlighet. Du er et spirituelt menneske som er kommet hit på jorden med et dobbelt-oppdrag. Både det å kanalisere din indre visdom og det å løfte andre opp og frem. Du er rett og slett kommet hit for å spre lys, og dette oppdraget er om mulig enda viktigere nå i dette korona-kaoset.

Bidra med det du kan bidra med. Følg hjertet ditt. Spre lys. Spre positivitet. Spre kjærlighet. Du er full av visdom, det er på tide å dele denne visdommen med andre. Nå er det mer enn noen gang et behov for å sende ut all den positivitet og kjærlighet du besitter.

Omgi andre med ditt fullkomne og kjærlige lys, det kan du like enkelt gjøre på avstand. ALLE ER ETT!

Kortet for helgen er:

Reading - Work Your Light - Unbound

Tiden er inne for å gi slipp på alt gammelt grums!

Etter hvert som du vokser og utvikler deg så får du mer og mer følelsen av at noe holder deg tilbake, og det er disse «lenkene» du må gi slipp på. Gi slipp på alt som tynger deg. Gi slipp på gamle tankemøsntre og trosystemer. Tillat deg selv å lære. Tillat deg selv å vokse. Tillat deg selv å utvikle deg.

Du er ment for noe mer. Men du må gi slipp på alt det som stopper deg i å gå videre. Gi slipp på selvpålagte begrensninger. Du er så mye mer enn det du tror at du er. Du er så mye mer enn det du tillater deg selv å være.

Tro på deg selv, fjern de selvpålagte «lenkene» og slipp deg selv fri. Alt ligger i dine hender. Du har makten. Du er magikeren i eget liv.

Lytt til intuisjonen for hva du trenger å gjøre til enhver tid og ikke la frykten stoppe deg. Nå er tiden inne for å gi slipp på alt som holder deg tilbake sånn at du kan få frem ditt fulle potensial!

Så det var altså ukens reading.

Om du ønsker så kan du jo lese blogginnleggene «Ta ansvar og skap deg det livet du drømmer om» og «8 tips til økt livsglede».

Klar for en uke med fullt fokus på lyset?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.