fbpx

Reading for uke 13 – 2019

Hei du. Klar for en ny uke og ny reading? Denne gang følte jeg meg trukket mot å bruke orakelkortstokken Healing med Alvene.

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading-Avgiftning. Fra orakelkortstokken Healing med Alvene.

Du kan nå ha behov for å rense deg selv. Bruke litt tid til selvpleie og rense deg fra all negativ energi du kanskje har absorbert i løpet av helgen. Spise ren mat, visualisere strålende hvitt lys rundt deg som frakter bort negative energier eller rett og slett bare bruke affirmasjoner for å øke vibrasjonen din er eksempel på hva du kan gjøre for å rense deg selv.

Kortet kommer bare som et tegn fra alvene om at du har behov for å rense ditt sinn, kropp og/eller ånd for det som ikke tjener ditt høyeste beste og som eventuelt tapper deg for energi.

Følg veiledningen du mottar fra åndeverdenen når det gjelder dette. Lytt til hjertet ditt, og gjør det som føles riktig for deg.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading-Føl deg trygg. Fra orakelkortstokken Healing med Alvene.

Englene og alvene vil med dette kortet at du skal vite at du er trygg. Du har ingenting å frykte. De lavere – og negative – energiene du har absorbert gjør ikke annet enn å gi deg en lavere vibrasjon, og denne er enkel å øke igjen om du snur tankegangen din og fokuserer på det som gjør deg godt. Fokuserer på det som gjør deg glad.

Du har så mange kjærlige lysvesener rundt deg som elsker deg betingelsesløst og som er der for deg. De er der alltid for deg og er beredt til å hjelpe om du skulle trenge det. Ha tillit til livet og Universet. Vit at du er trygg og at alt er godt! Ikke dvel ved negativitet. Fokuser på det positive!

Helgens kort er:

Reading-Miljøbevissthet. Fra orakelkortstokken Healing med Alvene.

Det blir stadig større fokus på miljøet og bevisstheten rundt dette temaet øker til stadighet.

Alvene oppfordrer deg med dette kortet til å være mer bevisst på miljøet og ta valg som tjener miljøets beste. Enten det er kildesortering, plukking av plast og søppel ute i naturen, bytte til mer miljøvennlige produkter, eller lære fra deg kunnskapen du har om miljøet til andre. Gjør det du føler deg veiledet til å gjøre og tenk litt mer over hvordan valgene du tar her i livet påvirker miljøet. Blir det påvirket positivt, negativt eller er det nøytralt?

Alvene kan også oppfordre deg til å øke kunnskapen din omkring temaet miljø og miljøbevissthet, om du ikke kan så mye om dette temaet fra før.

Litt forskjellige budskap til deg for denne uken. Fortell meg gjerne hva du synes om readingen og om du følte noe resonerte ved deg!

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.