fbpx

Reading for uke 12 – 2019

Allerede tid for ny reading, og denne gang følte jeg meg trukket mot tarotkortstokken Erkeenglenes tartokort av Radleigh Valentine.

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading med "Erkeenglenes tarotkort"

Det er mye aktivitet rundt deg disse dagene. Du har kanskje kjent på den følelsen allerede? At det kan bli litt i overkant mange punkter på «to-do» -listen din?

Resultatene du venter på – og streber etter – kan komme raskere enn du tror. Du kan også bli overrasket over hvordan resultatet vil manifestere seg.

På grunn av all aktiviteten så kan ting lett gå litt fort i svingene og det er viktig at du er obs på hvordan du kommuniserer i disse dagene. Ved å være obs på kommunikasjonen kan du hindre eventuelle misforståelser fra å oppstå, så ta deg tid til tydelig og klar kommunikasjon.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading med "Erkeenglenes tarotkort"

Planer som du har hatt vil bli svært vellykket. De gode resultatene kommer også på grunn av all den aktiviteten du har hatt rundt deg i det siste. Du har jobbet godt og som svar på dette manifesterer resultatene av alt arbeidet seg i positiv form.

Du bruker ressursene klokt og du er vellykket i det som du gjør. Du har en stabilitet over deg som hjelper deg til å få ting gjort på en god måte, og du er flink til det du gjør!

Profesjonell og økonomisk suksess er definitivt en mulighet for deg. Fortsett det gode arbeidet du gjør. La ditt lys skinne!

Helgens kort er:

Reading: "Åpenbaring" fra Erkeenglenes tarotkort

Er det noe du lurer på? Noen svar du søker etter? Da kan åndeverdenen være til hjelp, gjerne gjennom meditasjon. Alt du søker finnes inni deg, lytt innover!

Du er kraftfull og du viser nå dette ut til andre. Du er ikke redd for å la ditt lys skinne, og på den måten er du også et lys for andre. Stå i din egen kraft! Du har nådd langt!

Fortsett med det du gjør. Fortsett med det som gir deg glede! Den beste måten å oppnå suksess på er å elske det du gjør. Så fin din lidenskap. Finn ditt livsformål.

Og ikke minst, fokuser din energi på lys og kjærlighet!

Hva synes du om readingen for uken? Resonerte den ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.