fbpx

Reading for uke 11 – 2020

Så var det tid for ny reading igjen. Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken «Lysets vogtere» av Kyle Gray.

Spent på hva budskapet i ukens reading er?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Lysets Vogtere - HILARION - Guddommelig Healing

Det er på tide å trekke seg litt tilbake og lade batteriene. Gi deg selv en klapp på skulderen for den jobben du har gjort og tillat deg selv å ta deg en etterlengtet pause. Det er viktig med balanse i livet. Det å ta seg en pause med jevne mellomrom er ikke bare lov, det er også helt nødvendig.

Ved å lade batteriene dine så har du mer å gi til andre i etterkant. Du har også mer energi å bruke på det du brenner for. Ingen tjener på det om du brenner lyset i begge ender. Aller minst deg selv.

Så ta deg en velfortjent pause og åpne deg opp for universets healende energi. Be gjerne erkeengel Raphael om ekstra healing, han stiller gladelig opp for å hjelpe både deg og de menneskene som står deg nært.

Masse healende energi rundt deg i disse dager, og healingen slippes lettere til om du er avslappet.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Lysets Vogtere - CERNUNNOS - Livskraft

En pause gjør deg godt og bidrar til en økende mengde livskraft. Nå er det på tide å bruke denne kraften til å jobbe deg mot drømmene dine. Hva brenner du for? Hva er du lidenskapelig opptatt av? Gå nå å gjør dette. Følg drømmen. Følg hjertet.

Du vil kjenne hvordan livet blir mer harmonisk og at alt faller på plass når du lytter til intuisjonen og gjør det som gjør deg glad. Din lidenskap er også din livsoppgave og ved å jobbe med det du brenner for så vil også dette tilføre deg god energi, i stedet for å tappe deg.

Fortsatt masse healingenergi rundt deg. Du er sterkere enn du måtte tro.

Kortet for helgen er:

Reading - Lysets Vogtere - FAITH - Menneskelighed og Velvilje

Samme hva som måtte foregå rundt deg, så hold roen. Vær tilstede i deg selv og ha tillit. Ha tillit til livet, prosessen, universet og deg selv. Ha tillit til det gode i både deg selv og andre.

Fokuser på lyset og omgi deg med kjærlighetens kraft. Vit at med tro og tillit så er alt mulig. Tro på drømmene dine og den veien du befinner deg på. Tro på deg selv og at du har det som skal til for å skape deg det livet du alltid har drømt om. For det har du.

Selv om det av og til kan skje mye og du kan få en følelse av å bli overveldet så ta noen dype åndedrag og vit at når det skjer mest så er også behovet for pauser størst. Så senk skuldrene, bevar roen og ta deg en pause ved behov. Lytt til kroppen.

Nøkkelordet for denne ukens reading er: Healing.

Healing, tillit og viktigheten av å ta pauser ved behov er sentralt i denne ukens reading.

Les gjerne blogginnlegget: Alt er mulig

Skal du ta deg en pause og åpne deg opp for healing denne uken?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.