fbpx

Reading for uke 11 – 2019

Tid for ny ukes reading igjen. Denne gang har jeg valgt orakelkortstokken «Engleterapi» av Doreen Virtue.

Kortet for mandag og tirsdag er:
Reading - Engleterapi

Du blir nå sterkt støttet av kraftdyret ditt og det hjelper deg med det du måtte ha behov for akkurat nå. Kanskje du er sliten og har behov for mer energi? Kanskje du ikke helt vet hva neste skritt er og har behov for klarhet? Kanskje du står overfor en hindring som gjør at du blir tvunget til å tenke utenfor «boksen» eller se ting fra et annet perspektiv? Dette er slikt et kraftdyr kan hjelpe deg med.

Har du et dyr i åndeverdenen som du holder kjært så kan dette kortet også være en hilsen fra dette dyret. En hilsen om at det har det fint og at det alltid er ved din side. Det våker over deg rett og slett.

Kortet for onsdag og torsdag er:
Reading - Engleterapi

Har du vært rundt drama i det siste? Eller har det oppstått annen form for negativitet rundt deg?

Med dette kortet ønsker englene og åndeverdenen å fortelle deg at du har behov for å rense deg selv. Rens deg selv på den måten som føles riktig for deg. Dette kortet går på det å absorbere negative energier som kan tappe deg for energi. Dette fører igjen til at du kan føle deg mer sliten enn vanlig.

Det finnes mange forskjellige måter å rense seg selv på. Du kan ta deg et godt og avslappende bad med salt i vannet. Du kan meditere. Du kan visualisere en boble rundt deg som beskytter deg mot uvedkommende energier. Du kan visualisere at du står under en dusj med strålende hvitt lys som skyller all den negative energien bort. Jeg føler også at du kan ta å gå deg en tur ute i naturen, eller enkelt og greit be englene, moder jord og åndeverdenen om å rense deg. Mulighetene er mange. Gjør det som du føler deg kallet til å gjøre.

Kortet for helgen er:
Reading - Engleterapi

Denne uken er visst fylt med energier og grunnen til dette svarer kortet for helgen på. Du er ekstra sensitiv for tiden. Du føler ting ekstra sterkt og du absorberer ting raskere.

Englene og åndeverdenen ønsker å oppfordre deg til å ta ekstra godt vare på deg selv. Gi deg selv den samme kjærligheten som du gir til andre. Ikke kjør deg selv for hardt. Senk tempoet et par hakk.

Englene ønsker også å fortelle deg at du må hedre din sensitivitet. Den er en gave, ikke en forbannelse. Du kan utrette store ting og din sensitivitet er et pluss, ikke et minus. Ta deg tid til selvpleie. Si «nei» til det du ikke har lyst å gjøre og «ja» til det du har lyst til. Det er du som sitter med kontrollen over ditt eget liv. Lev livet ditt slik som du ønsker å leve det. Bruk tid på det som gir deg glede. Bruk tid på deg selv. Du er viktig!

Det var det for denne gang. Håper readingen falt i smak og at den kan hjelpe deg gjennom uken om du føler den resonerte ved deg. Ønsker deg en nydelig uke!

Hva synes du om readingen? Føler du deg ekstra sensitiv for tiden?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.