fbpx

Reading for uke 10 – 2020

Ny uke og ny reading. Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken «Healing med alvene» av Doreen Virtue.

Spent på hva budskapet er for denne ukens reading?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Healing med Alvene - Lykkelig i alle sine dager

Eventyr er virkelighet. Varig lykke eksisterer.

Dette er et superhappy kort som går på den eventyrlige «slutten» som du alltid har drømt om. Lykkelig i alle dine dager, altså.

For å kjenne på den der virkelige lykkefølelsen som ingen kan ta fra deg, så må du tune innover. All magien finnes inni deg.

Du har kanskje gått i den fellen at du kjøper deg litt lykke. Eller kanskje du jakter på drømmepartneren din og tenker at om du bare finner den, så blir du lykkelig. Eventuelt gjør du andre ting for å fremkalle lykkefølelsen og så blir du frustrert fordi lykkefølelsen er så kortvarig. Høres det kjent ut, kjære deg? Det kommer av at når du søker lykke i ytre omstendigheter så er denne formen for lykke kun midlertidig. Den vil ikke vare. Om du i stedet tuner innover og finner lykken som bor inni deg så vil ikke denne forsvinne. Ja, du kan også da ha mindre gode dager, men du vil komme deg oppå igjen, på en både enklere og kjappere måte.

Så grip dagen. Stol på prosessen. Bestem deg for å være din egen lykkesmed. Deg selv er nemlig alt du trenger for å få det til.

Å være lykkelig alle sine dager er faktisk ikke bare forbeholdt eventyrene.

Les gjerne blogginnlegget: Ta ansvar og skap deg det livet du drømmer om

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Healing med Alvene - Kroppsbevegelse

Beveg kroppen sånn det føles bra og naturlig for deg å gjøre.

Dette handler om så mye mer enn bare fysisk aktivitet og trening. Har du for eksempel lagt merke til effekten det gir å sette på en ordentlig feel-good-sang og danse og synge med? Om ikke, så test det ut i dag.

Musikk, dans og sang er nemlig med på å ikke bare løfte humøret ditt, men også øke vibrasjonen og energien din. Som igjen vil føre til økt lykkefølelse og økt livsglede.

Hva har du å tape på å teste det ut?

Eventuelt kan du jo gå deg en rolig tur hvor du nyter stillheten og bare er tilstede i nået. Det er jo kroppsbevegelse det også.

Kortet for helgen er:

Reading - Healing med Alvene - Naturens magi

Omfavn naturen og ta deg en pause fra alt du tenker at du burde og skulle ha gjort. Ta deg en rolig spasertur i skogen. Sett deg på en stein med øynene lukket og tun innover. Sett deg ved havet eller en bekk og hør på bølgeskvulpet eller sildringen. Det er så mye du kan gjøre for å få litt mer ro i sjelen. Naturen er en fin plass å være for deg denne helgen. Om du så bare setter deg i hagen, eller tar deg en rusletur rundt i byen for å se på folk og liv. Trekk inn den friske luften og kjenn på energien som kommer fra Moder Jord når du beveger deg.

Jeg føler også for å legge til at du kan lage deg et «fristed» i tankene dine som du mediterer deg til når du måtte trenge en pause. La gjerne dette «fristedet» være i naturen. Da er du i kontakt med naturen og Moder Jord på en annen, men ikke nødvendigvis en dårligere, måte.

Gjør det som du føler deg trukket mot.

Nøkkelordene for ukens reading må nok være: lykke og fred.

Lykke og fred er følelser som jeg føler går igjen i denne ukens reading. Dette fordi alle budskapene for uken vil gi et resultat av disse følelsene.

Er du klar til å være din egen lykkesmed?

Sigmatur1-4

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook hvor jeg er mye mer aktiv enn her på bloggen.

Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.