fbpx

Reading for uke 10 – 2019

Klare for en ny uke? Ny uke betyr en ny ukesreading. Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken «Native Spirits» av Denise Linn.

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading Talking Stick

Englene og dine åndelige hjelpere vil med dette kortet fortelle deg at det er på tide å ta i mot «snakkestaven». Det er på tide å tale din sannhet. På tide å stå opp for det du tror på!

Du frykter kanskje å ta ordet i forsamlinger? Du frykter kanskje å la andre se hvem du virkelig er? Kanskje du har puttet på deg en maske? Hvis ja, da er det på tide å ta denne av.

Dette er ikke tiden for å være sky. Stå stolt foran mennesker og tal din sannhet! Du har noe å formidle, og med dette kortet blir du oppmuntret fra åndeverdenen til å gjøre nettopp dette!

Tal fra hjertet!

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading for uke 6 med orakelkortstokken Native Spirit av Denise Linn.

Gi slipp og omfavn alt det gode i livet! Utforsk, le og dans til livets rytme. Følg hjertet! Spre dine vinger og fly!

Vær takknemlig for det du har i livet og se alle livets gleder! Fokuser på det positive og gi slipp på det negative. Gjør det som gir deg glede!

Du er her for å utforske og utvikle deg selv. Du er her for å ha det moro! Du er her for å lære.

Vit at det er helt greit at livet er litt rotete og kaotisk i blant, men prøv å alltid fokusere på det positive allikevel.

Kortet for helgen er:

Reading Walking in Beauty

Strålende skjønnhet er rundt deg til alle kanter. Du er vakker, både på innsiden og utsiden! Ha tro på deg selv! Elsk deg selv! Du er vakker og perfekt nøyaktig slik som du er!

Når du fokuserer på skjønnhet og fylles med følelser av takknemlighet og skjønnhet tiltrekker du deg enda mer av dette i livet. Du utstråler også denne energien utad til andre.

Aldri trykk hverken deg selv eller andre ned! Løft deg selv og andre opp i stedet! Legg i stedet fokuset over på all den naturlige skjønnheten som finnes her i verden. Verden er nemlig full av naturlig skjønnhet!

Hva synes om du om readingen? Resonerte den ved deg? Klar til å omfavne lykken og skjønnheten? Klar til å fokusere på det positive?

Sigmatur1-4

Ps. Har laget meg facebookside til bloggen, så blir glad om du liker!

Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.