fbpx

Reading for uke 1 – 2020

Det er nå tid for den ukens reading. Tenk at vi nå er i første uken av 2020. Ikke bare et nytt årstall, men også et nytt tiår. I morgen er det nyttårsaften, og på onsdag er det jaggu meg første januar 2020.

Denne gang har jeg brukt orakelkortstokken «Engleterapi» av Doreen Virtue.

Spent på hva universet og åndeverdenen har av budskap for deg i denne ukens reading?

Kortet for mandag og tirsdag er:

Reading - Engleterapi - Gudeskrin

Dette kortet her går i hovedsak på det å ha en boks eller et skrin der du putter papirlapper hvor du har skrevet ned bekymringer, utfordringer eller ting du ønsker å bringe inn i livet ditt.

Allikevel så føler jeg at dette kortet også er et budskap om å reflektere og skrive ned hvordan 2019 har vært. Du kan for eksempel spørre deg selv (og skrive ned svarene): hva har vært bra, og hva kunne vært bedre?

I tillegg til å reflektere over hva som har vært så blir du også oppmuntret til å sette en tydelig intensjon for 2020. Du er magiker i eget liv og det er på tide å sette seg tydelige mål og våge å drømme stort for 2020.

Gi slipp på alt som har holdt deg tilbake i 2019, og guts på i 2020.

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading - Engleterapi - Tidligere liv

Det er nytt år med nye muligheter. Nå er det på tide å gi slipp på det som har vært og se tilbake på fortiden med tilgivelse og kjærlighet. Spør deg selv i utfordringer: hva kan jeg lære av denne situasjonen? Det finnes nemlig alltid noe å lære.

Dette kortet går jo ofte på ting som stammer fra tidligere liv, men denne gang får jeg inn budskap om at det handler om for så kort tid tilbake som i 2019. Altså ikke et tidligere liv, men fortiden generelt.

Budskapet åndeverdenen og universet har for deg nå i starten av 2020 er at det er på tide å befri deg selv fra fortidens lenker. Det er på tide å slippe deg selv fri, og be gjerne universet og englene om hjelp om du skulle trenge det.

Juster og endre retning om du føler det er for det beste. Velg din egen vei, og ikke la tidligere ting holde deg tilbake. Våg å satse på drømmelivet.

You got this!

Kortet for helgen er:

Reading - Engleterapi - Integritet

2020 er starten på ditt nye liv. Det er starten på noe fantastisk. Du må tro på deg selv og gjøre det som gjør deg glad. Du må leve det livet som får din sjel til å synge. Du må være magiker i eget liv. Du må være din egen lykkesmed.

Ikke tillat deg selv å leve det livet noen andre ønsker at du skal leve. Lev livet på dine egne premisser. Lev det livet som samsvarer med din egen integritet.

Du er både kraftfull og elsket. Nå er det på tide at du elsker deg selv også høyt nok til å leve det livet du ønsker å leve. Det er på tide at du elsker deg selv høyt nok til at du følger den veien som du vet er den riktige for deg, og at du bestemmer deg for ikke bare å være din egen lykkesmed, men også magiker i eget liv.

Kick-start det nye året med å sette en kraftfull intensjon for 2020 som tar deg dit du ønsker å være.

Positive tanker kan ta deg langt på vei, men det kreves også handling, og akkurat det er det viktig å huske på.

Les gjerne blogginnlegget: Ta ansvar og skap deg det livet du drømmer om

Så det var 2020´s første «ukens reading».

Dette var en fin reading som passet bra for et nytt år synes jeg. Denne uken handler det ikke bare om refleksjon, men også om det å sette seg en tydelig intensjon og mål for 2020.

Kick-start det nye året (og tiåret) med å gi slipp på alt det som har holdt deg tilbake i fortiden. Se på alt som har vært med tilgivelse og kjærlighet. Spør deg selv hva du har lært av de utfordringene du har vært igjennom. Spør deg selv ha du har gjort bra, og hva som kunne vært bedre.

Sett så en tydelig intensjon. Våg å drømme stort. Våg å sette deg hårete mål.

Du er din egen lykkesmed og magiker i eget liv. Nå er det på tide å ikke bare elske deg selv, men å skape deg det livet du alltid har drømt om. La 2020 bli ditt år!

Klar for å gå all-in i 2020 og gjøre året til ditt år? Resonerte readingen ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

ØNSKER DU EN MER POSITIV TANKEGANG? ET MER POSITIVT LIV?

LØSNINGEN ER AFFIRMASJONER!

FÅ EN GRATIS AFFIRMASJONSGUIDE DIREKTE I INNBOKSEN DIN!

Du kan når som helst melde deg av e-postlisten min.

 

Tusen takk! Affirmasjonsguiden din venter på deg i innboksen. Sjekk spamfilteret, om du ikke skulle finne den. :)

Det dukket opp en liten hindring. Ta å prøv igjen.

Du aksepterer herved bruk av cookies og at du blir lagt til i e-postlisten min.