fbpx

Reading for uke 1 – 2019

Da er vi kommet til den siste dagen for 2018 og i morgen er det jaggu meg ett nytt år med nye muligheter. Måtte året 2019 bli fantastisk og fylt med en masse glede, takknemlighet og kjærlighet.

Her har du en reading for den første uken av det nye året (+ dagen i dag) og dette er en reading der nøkkelordet er drømmer. Håper den vil falle i smak!

Kortstokken jeg har brukt denne gang er: Fairy Tarotkort (dansk utgave) av Doreen Virtue og Radleigh Valentine.

Kortet for mandag og tirsdag:

Reading: Fairy Tarot

Dette er et perfekt kort for disse to dagene i og med at det er avslutningen på ett år og begynnelsen på ett annet.

Englene og alvene vil med dette kortet fortelle deg at det er viktig å drømme og å sette mål for deg selv og livet ditt. Det er viktig å ha troen på deg selv nå som du avslutter kapittelet for 2018 og startet et nytt kapittel for 2019. Du kan klare det du setter deg som mål å klare om du bare har tro på deg selv og pusher deg selv fremover til tross for frykt. Se frykten i hvitøyet, for frykten er kun en illusjon. Frykten selv kan ikke skade deg.

Så gå modig framover nå som du starter på 2019 og sett deg klare mål for hvordan du vil at dette året skal være. Våg å drøm stort!

Kortet for onsdag og torsdag er:

Reading: Fairy Tarot

Året 2019 starter opp fylt av magi og kjærlighet. Det er en tid for lykke og for å åpne seg opp for kjærligheten. Åpne ditt hjerte og slipp kjærligheten inn! Disse to dagene vil bringe med seg nye muligheter for deg og muligheter for romantikk kan også oppstå. Åndelig vekst er også et fokus disse dagene og det nye året kunne ikke startet på en mer positiv måte. Omfavn lykken og de muligheter som blir presentert for deg. Våg å ta noen sjanser og gjør det som gjør deg lykkelig!

Kortet for helgen er:

Reading: Fairy Tarot

Først av alt må jeg si at dette kortet var et såkalt «hoppekort» og derfor et budskap som du bør ha ekstra godt i bakhodet. Dette budskapet ville veldig tydelig frem, så ta det til deg.

Dette kortet er også et veldig positivt kort og en bedre start på året 2019 kunne du vel ikke fått. For helgen så gjentar budskapet fra de to foregående kortene seg og budskapet er drømmer og lykke.

Med dette kortet vil englene og alvene at du skal vite at du har evnen til å gjøre alt vakrere. Du har kraften i deg til å skape det livet du drømmer om og virkelig gjøre drømmer om til virkelighet. Det er på tide å virkelig ta til deg ikke bare dette budskapet for helgen, men resten av ukens budskap også og virkelig se frykten i hvitøyet og ta en sjanse. Sats på drømmene dine. 2019 er DITT år. Det er på tide å handle etter de drømmer, planer og mål som du har satt deg. Slutt å utsett ting. Det nye året startes med blanke ark og nå er tiden inne for å skrive DIN historie akkurat slik som DU vil ha den. Det er på tide å gjøre det som gjør deg lykkelig her i livet. Det er på tide å drømme stort, ta motet fatt og satse på drømmene dine. Kjør på!

Det var readingen for denne uken. Håper du tar budskapene til deg og at readingen resonerte ved deg! Flottere budskap kunne du nesten ikke fått. Nå er det på tide å leve livet som du ønsker. Start gjerne det nye året med en intensjon om å leve ut dine drømmer.

Ønsker deg en magisk uke fylt med uendelige muligheter!

Hva synes du om readingen? Resonerte den ved deg?

Sigmatur1-4
Follow:
Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.