Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Vandre rundt i tåken

Oppdatert: 6. okt.

Har du noen gang hatt den følelsen? Følelsen å vandre rundt i tåken uten å vite helt hvor du skal? Du vet bare at du er nødt til å fortsette å bevege deg fremover og stole på at universet passer på. Du vet ikke hvilken destinasjon som venter deg, men du fortsetter å gå for det må jo være bedre enn å stoppe opp… noen gang kjent på den følelsen?

Bildekilde: Pixabay


Vandre rundt i tåken

Det er slik det er av og til. Jeg vandret lenge rundt i tåken selv. Jeg famlet meg rundt på leting etter noe «mer», for det måtte jo være noe «mer» med livet, eller hva?


Min søken etter noe «mer» har oppigjennom årenes løp ført til at jeg har testet ut mye forskjellig. Heldigvis så har jeg hatt støttende foreldre som hele tiden ønsket at jeg skulle få prøve ut det jeg ønsket å prøve. Når jeg fant meg en interesse så holdt jeg meg til den helt til universet på sett og vis sendte meg i en ny retning, og alt jeg kunne gjøre var å gå i den retningen jeg ble guidet til å gå i. Jeg leste også alt jeg kunne om hovedinteressene mine. Kunnskap er makt sies det jo, og det tror jeg på. Jeg har alltid likt å lese så det har blitt mange faktabøker lest for å si det slik.


Før jeg fikk meg hest så leste jeg blant annet side opp og side ned om alt jeg kunne finne av informasjon om hestehold og ulike hesteraser som jeg trodde ville passe meg. Da jeg ble interessert i fotografering så var det faktabøker om fotografering jeg slukte. Og før jeg fikk hund så leste jeg alt jeg kunne komme over av informasjon om hundehold og hunderaser. Du kan vel si at jeg går «all-in» og vil lære meg alt jeg kan om det jeg interesserer meg for. Jeg har alltid elsket å lære nye ting! Nå går det i selvutviklingsbøker og bøker innenfor det spirituelle og åndelige. Det er alltid noe nytt å lære vet du, hehe.


Stol på deg selv i prosessen med å finne din vei

Har du også den følelsen av at du vil noe mer med livet? At livet må være noe mer enn det livet du lever nå? Da kan jeg si deg at det er det. Jeg hadde det slik jeg også i mange år. Det er vel kanskje derfor jeg prøvde meg på så mye forskjellig. Alt til sin tid heter det jo, og slik tror jeg det er. Hver epoke du er igjennom bringer deg nærmere det livet du er ment å leve. Ved å prøve nye ting så finner du ut hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Du må bare stole på deg selv og din indre stemme. Stole på din intuisjon.


Du vet best hva som er best for deg. Gir det mening? Du kan godt lytte til andre sine råd, men jeg vil råde deg til å ikke gi fra deg kontrollen. Ikke adopter andre sine råd som din sannhet med mindre det føles riktig for deg. For det er det som er. Selv om jeg har min sannhet så er det ikke sikkert at dette er din.

Du må selv finne din egen sannhet.

Du må ta ansvar for ditt liv og gå i den retningen du selv ønsker å gå, til tross for at noen kanskje ikke er enig med deg. Til tross for at noen kanskje forteller deg at du ikke kan få alt du ønsker deg her i livet. Til tross for at noen kanskje vil fortelle deg at det å gå din egen vei ikke nødvendigvis er til det beste, bare fordi den er mer utrygg enn det sikre og kjedelige valget.


Du vet best hva som er det riktige for deg å gjøre. Lytt til andre, men ikke gi fra deg kontrollen. Det er nemlig to vidt forskjellige ting. For du kan lære mye av å lytte til andre, men når alt kommer til alt så må du gjøre det som føles riktig for DEG å gjøre, ikke hva som føles riktig for noen andre.


Stol på deg selv og våg å drøm stort. Du har drømmer av en grunn. Det er på tide å ta frem motet, ta en sjanse og å realisere dem. Gi slipp på selvpålagte begrensninger som kun eksisterer i ditt eget hode. Gi slipp på frykt. For you can do it! Jeg vet du kan.


Ikke gi opp

Hva du enn gjør, så aldri, aldri gi opp!


Det at du nå vandrer rundt i tåken betyr ikke at det kommer til å være slik i all evighet. Jeg har som nevnt vandret rundt i tåken selv, og der befinner jeg meg ikke lenger. De gangene jeg nå ikke kan se ting klart velger jeg å stole på at universet passer på. Jeg vet at veien vil åpenbare seg om jeg bare fortsetter å bevege meg fremover. Det har jeg fått bevis for gang på gang. Det er når du stopper opp at ting stagnerer. Du må bare fortsette å gå. Fortsette å prøve. Fortsette å feile. Du kan nemlig lære mye av feil.

Feil er en del av suksess, det må du huske.Bildekilde: Pixabay


Meningen med livet

Det er en helt utrolig magisk følelse å finne sin vei her i livet. Når du endelig finner det som gjør at sjelen din bare skriker: «Yes, dette er det jeg skal gjøre med livet mitt. Dette er veien jeg skal gå. DETTE FØLES SÅÅÅ RIKTIG!» Det er faktisk kun ett år siden at jeg fikk denne følelsen. Den følelsen som sa meg at jeg endelig har funnet min livsoppgave. Og kan jeg finne den så kan du. Det vet jeg. For jeg famlet meg rundt i en tåke som var tett som bare det, og jeg kom meg ut av den.


Så hva er hemmeligheten?


Du må våge å drømme. Våge å drømme STORT! Du må gi slipp på de begrensningene du har og ikke lage deg en haug av unnskyldninger for hvorfor du ikke kan gjøre det du ønsker å gjøre.


Om jeg stiller deg spørsmålet «om du hadde hatt en god fe som kunne svingt med tryllestaven og du kunne gjort hva du ville her i livet, hva ville du da gjort?» hva hadde du svart?

Tenk etter, for der har du nok sannsynligvis svaret ditt.

Du vet innerst inne hva du er kallet til å gjøre i livet. Du vet innerst inne hva som får deg ut av tåken. Det gjelder bare for deg å åpne deg opp for å høre svaret. Lytt til ditt indre og vær ærlig med deg selv.


Har du reelle begrensninger som hindrer deg i noe så tilsier min erfaring at dette ikke er noe du er ment å gjøre. Jeg har oppigjennom årene vært utrolig frustrert for at de begrensningene jeg har hindret meg i å leve ut drømmene mine. Begrensningene mine hindret meg i å gjøre det jeg var «ment» å gjøre, trodde jeg. Men nei, i stedet hindret de meg faktisk i å følge en vei som ikke var ment for meg. Min erfaring tilsier at de begrensningene du eventuelt måtte ha ikke vil hindre deg i å skape deg det livet du er ment å leve. De hindrer deg ikke i å følge ditt kall. De vil i stedet styrke deg. Det er noe jeg tror helt og fullt på, og om du måtte tro noe annet så er selvfølgelig det helt greit.

Dette er tross alt min erfaring og min sannhet, ikke nødvendigvis din.

Jeg er så glad for at begrensningene mine hindret meg i å følge de drømmene jeg hadde da jeg var yngre, for jeg vet av hele mitt hjerte at det hadde vært en 100% feil vei å gå for meg. Det jeg trodde var min største drøm kan ikke måle seg med den følelsen de drømmene jeg har nå gir meg. De kan ikke måle seg med den følelsen som «mitt kall» gir meg. Det er magisk rett og slett. Og du vet når du finner det! Du må bare åpne deg opp for å kunne motta svaret. Du må lytte. Du må prøve. Du må feile. Du må lære.

Fortsett fremover og lytt, for kallet ditt venter på at du skal høre det!

Så det var det for nå. Håper at du også finner ditt kall slik at du slipper å vandre mer rundt i tåken. Ikke tillat at noe hindrer din fremgang. Beveg deg fremover selv om du kanskje ikke kan se lenger frem enn til nesetippen din. Tro på deg selv! Tro på at universet og dine åndehjelpere vil vise deg veien å gå.


Alt skjer til riktig tid og for ditt høyeste beste. Tro på det.Har du funnet din vei å gå, eller vandrer du enda i tåken? Del gjerne med meg hva ditt kall er om du vet det.Namaste 💖

Linn Kleppa - Spirituell mentor & Livscoach

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle