Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Universets stylist

Oppdatert: 22. nov.

Jeg delte i story på Instagram og Facebook en dag om at jeg hadde vært på shopping med hjelp fra Universets stylist. I samme story spurte jeg også om det var interesse for å høre mer om denne personlige stylisten og jeg er så glad for at det var det.Hvem er denne stylisten?

Stylisten det er snakk om er erkeengel Jofiel. En nydelig engel som har flere oppgaver, blant annet å være personlig stylist for dem som ønsker hennes hjelp på det området.


Om du lar henne så kan hun hjelpe deg med å:

  • Finne ut hvilke klær du skal kle deg i den gitte dagen.

  • Velge passende accessories/tilbehør.

  • Sminke deg på en måte som matcher deg og valgte antrekk.

  • Gjøre gode kjøp på shopping (og unngå dårlige kjøp).


Det er vel egentlig bare fantasien som setter grenser. Kort sagt hjelper hun deg med å se deg selv i riktig lys (på måten Universet ser deg), føle deg vel og style deg selv på den måten som speiler sjelen din (ditt sanne jeg).Gratis personlig stylist - ja takk

Du sier vel «ja takk» til din egen personlige stylist - som attpåtil er gratis - du også, eller?


Jeg elsker i alle fall å ha tilgang på nydelige Jofiel sin ekspertise. Spesielt på de dagene hvor det føles ut som om jeg har mye i klesskapet, men ingenting å ha på. Du kjenner den følelsen du også, eller hva?


Når jeg bare husker på å be henne om hjelp med sånt som de overnevnte punktene gjør hun hverdagen på det området litt lettere føler jeg. Derfor vil jeg si at det er vel verdt å teste ut å be henne om hjelp (i alle fall for en periode) sånn du får vite om du vil føle det på samme måte. I alle fall om du føler deg dradd til å be henne om hjelp og synes det høres interessant ut.Jofiels budskap til deg

Et budskap til deg fra erkeengel Jofiel. Det kom til meg da jeg satt og skrev dette blogginnlegget, så det måtte helt klart med her.


«La meg hjelpe deg til å se deg selv med øynene som jeg ser deg med. La meg hjelpe deg med å la din materielle verden speile sjelen din. Da kan vi sammen skape den perfekte sammensmeltingen av din sjels essens og den jordiske materielle verden.


Sammen kan vi løfte din vibrasjonsfrekvens og la sjelsenergien din komme til uttrykk utenpå sånn at den også er synlig for det blotte øye.


Du er allerede sann perfeksjon, men du vil lettere se og føle den selv om du lar det ytre speile det indre. Har du noen gang tenkt på hvordan ulike klær, tilbehør og sminke føles? Klær er ikke bare klær. Tilbehør er ikke bare tilbehør. Sminke er ikke bare sminke.


Om du ikke allerede føler at du skinner så la meg hjelpe deg med å få frem den følelsen. Om du allerede føler du skinner så la meg hjelpe deg med å holde på den følelsen.


Jeg elsker å se deg skinne - ikke bare på et sjelenivå, men også på et jordlig nivå.»Vil du lære mer?

Føler du at du nå holder på å «våkne opp»? Er du interessert i å lære mer om det spirituelle? Ønsker du å knytte en kontakt med ditt personlige åndeteam og resten av Universet?


Om du så bare svarer «ja» på ett av de overnevnte spørsmålene så har jeg og Universet sammen skapt det perfekte programmet for deg. Dette programmet heter «Din spirituelle oppvåkning» og du kan lese mer om det her. Blir du med før 31. desember 2022 (oppstart er satt til 2. januar 2023) så får du en ekstra gave fra oss. Nemlig en 60min 1 til 1 time med meg og Universet. Har du spørsmål? Send meg en epost på post@linnkleppa.no.
Skal du benytte deg av erkeengel Jofiels hjelp?Namaste 💖

Linn Kleppa

⁣Spirituell Mentor | Livscoach | HypnoterapeutPS. Kunne du tenke deg å få varsel om når blogginnlegg publiseres og andre eposter fra meg og Universet direkte inn i innboksen din? Da kan du registrere deg gratis her.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle