Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Universet sendte meg en stor veps

Oppdatert: 7. aug.

Jeg satt ute på verandaen i Spania en morgen og ante fred og ingen fare. Så kom det plutselig flyvende en stor veps.


Å si at jeg føler meg helt trygg rundt insekter ville vært en overdrivelse og siden den ble litt for innpåsliten reiste jeg meg fra stolen jeg satt i og gikk bort fra den.


Bildekilde: CanvaSå hva skjedde?


Vepsen fulgte meg «hakk i hel».


Jeg gikk derfor inn og lukket verandadøren i håp om at den da skulle fly bort, men neida. Den fortsatte å prøve å følge etter meg, men siden vi nå hadde en verandadør mellom oss begynte den å fly att og frem langs den.


Jeg fant derfor ut at jeg skulle gjøre litt forskjellige ting som jeg måtte gjøre i leiligheten mens jeg ventet på at den skulle bli ferdig med å undersøke verandaen, og håpet var jo at vepsen da skulle ha stukket tilbake til dit den kom fra.


10+ minutter senere så skulle jeg ut igjen, men tror du ikke vepsen fortsatt var der da? Flyvende att og frem langs verandadøren, akkurat der hvor jeg «forlot» den.
Et budskap fra Universet


Det gikk et lys opp for meg og jeg forstod at det var Universet som her sendte meg denne vepsen som et kraftdyr. Jeg sa mentalt til vepsen (og Universet) at jeg hadde forstått budskapet og skulle sjekke det opp igjen, så nå kunne den fly sin vei.


Som sagt, så gjort. Jeg fant frem til budskapet vepsen hadde til meg og budskapet var et budskap jeg trengte der og da - akkurat som de andre gangene jeg får tegn fra Universet, blant annet i form av kraftdyr.


Universet skuffer aldri!
Hva skjedde så?


Etter at jeg hadde fått fatt i budskapet vepsen (og Universet) hadde til meg så ble jeg stående rett innføre verandadøren. Der stod jeg i cirka 10 minutter, bare for å se om jeg kunne se vepsen.


Denne vepsen som nå hadde diltet etter meg, prøvd å komme seg inn verandadøren i 10+ minutter og i det hele tatt oppførte seg bittelitt merkelig var nå ikke å se.


Noen ville sagt det er tilfeldig, men nei, jeg tror ikke på tilfeldigheter. Hva er sannsynligheten for at den vepsen som har holdt det gående i 10-20 minutter plutselig forsvinner "sporløst" i det øyeblikk jeg mentalt sier ifra om at jeg har forstått budskapet?


Mer mellom himmel og jord er det absolutt. Det er min tro og viten i alle fall. Så er du selvfølgelig til din fulle rett å tro og mene noe annet.
Lyst å lære mer om kraftdyr og andre tegn som Universet måtte sende din vei?


Dette er noe av det jeg vil lære deg i både gruppeprogrammet mitt og én til én programmet mitt. Der får du nemlig tilgang til kunnskapsportalen En galakse av muligheter så lenge den eksisterer (altså får du tilgang lenger enn utover de ukene de gitte programmene varer). Der vil du etter hvert blant annet få tilgang på meditasjoner som hjelper deg i kontakt med ditt kraftdyr og din skytsengel + mye annet spennende innhold i forskjellige formater. Alt for at du skal kunne skape deg ditt magiske liv sammen med Universet. Klikk her for å booke din gratis kartleggingssamtale for å høre mer om tjenestene mine og sjekke kjemien oss imellom. Alt helt uforpliktende selvfølgelig!
Har du lagt merke til om Universet har sendt deg noen kraftdyr?Namaste 💖

Linn Kleppa - Spirituell mentor & Livscoach

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle