Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Universet gav meg feriepenger

Oppdatert: 5. aug.

Hvor utrolig er ikke det da? Høres det litt for godt ut til å være sant synes du? Jeg kan love deg at historien er helt sann. Historien kommer her:

Det var en dag i juli og jeg holdt på å klargjøre til langhelgen i Kristiansand, hvor jeg skulle møte magiske Monica Klokseth for første gang i virkeligheten.


Jeg har en sekk som jeg blant annet bruker som reisesekk. I denne sekken er det flere rom, og ett av rommene rydder jeg sjelden i. Denne dagen bestemte jeg meg derimot for å gjøre nettopp dét. Rydde altså.


Plutselig så stod jeg der med en hvit konvolutt i hendene og på den stod det «Til Linn. God ferie», som du ser på bildet under.

Og det første som gikk gjennom hodet mitt var noe sånt som dette «Hæ? God ferie? Hva er dette?», hehe.

Så åpnet jeg konvolutten og hva finner jeg? Hele 500kr! Må jo bare elske den gaven, eller hva?Magisk er det

Jeg gjentar, dette rommet i sekken rydder jeg nesten aldri i. Jeg har heller ikke vært på ferie på to år, så det betyr at denne konvolutten har ligget der i to hele år. Jeg pleier også alltid å legge kontanter i en egen krukke som jeg fyller opp og går i banken med, men det hadde jeg ikke gjort med denne.


Derfor sier jeg at Universet gav meg feriepenger. Loven om tiltrekning i praksis her altså. Konvolutten fikk jeg for et par år siden, men den har ligget urørt til akkurat den dagen der. Det hadde heller ikke hatt samme virkning om jeg hadde funnet den ett år før, én måned før eller heller ikke én uke før, da skulle jeg jo ikke på ferie. Akkurat da jeg skulle på ferie så fikk jeg en konvolutt med ordene «God ferie» på. MAGISK er det, og denne type magi skjer når du åpner deg opp for magien i Universet. Da ser du virkelig hvor effektfullt loven om tiltrekning er.


Ønsker deg en magisk fredag og helg.

Ta vare, husk du er god nok og at du også kan være magiker i eget liv!


Manifesterer du?
Namaste 💖

Linn Kleppa - Spirituell mentor & Livscoach
PS. Manifestering er noe du vil lære mer av ved å jobbe med meg som mentor. Ønsker du å bli en mester på å manifestere inn i livet ditt det du ønsker deg og drømmer om, da håper jeg du booker deg inn på en gratis og uforpliktende kartleggingssamtale med meg HER. Da får vi sjekket kjemien og du får mer informasjon om hvordan jeg og Universet kan hjelpe deg til å skape deg ditt magiske liv!

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle