Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Terapihelg hos Linn

Oppdatert: 7. aug.

I dette innlegget vil jeg fortelle om da jeg hadde søskenbarnet mitt Liv Andrea på besøk en helg i august. Hun var langt nede med sterk kjærlighetssorg etter at kjæresten hadde gjort det slutt, og da kom hun til meg på besøk. Vi har senere bare kalt denne helgen "Terapihelgen hos Linn" fordi forandringen fra hun kom til meg på fredagskvelden, til hun dro hjem på søndagskvelden var så utrolig stor.

Jeg har siden denne helgen tenkt på å skrive et innlegg om det og dele det med deg, men så har dager, uker og måneder flydd forbi mens dette innlegget stadig har blitt nedprioritert av andre arbeidsoppgaver, men nå var det på høy tid, så her er det.


Nedbrutt av kjærlighetssorg

Liv Andrea kom til meg på fredagskvelden, rimelig nedbrutt. Jeg hadde invitert henne til meg denne helgen siden hun var langt nede på grunn av kjærlighetssorgen hun kjente på.


Jeg hadde fått tydelig beskjed om at hun ikke var til noe særlig selskap. Hun orket ikke å se film heller. Likevel så følte jeg at det ikke var bra for henne å være alene, noe hun følte på selv også.


Det første vi gjorde da vi møttes var å dra på butikken for å handle litt forskjellig. Så bar det hjem til meg og der gikk det i at Liv Andrea pratet og jeg lyttet. Akkurat sånn som jeg gjør i jobben min. Jeg har nevnt før at jobben min faller veldig, veldig naturlig for meg. Det å være åndelig veileder og coach er ikke bare en jobb, men en del av meg. Det har det egentlig vært hele livet, jeg visste det bare ikke før jeg fikk mer og mer øynene opp for det i 2018 og 2019.

Støtte fra eteriske oljer fra doTERRA

Jeg hadde ikke vært medlem - og selvstendig oljeveileder - i doTERRA så lenge selv da denne helgen fant sted, men planen var likevel klar. Denne helgen skulle jeg bruke alt det jeg kan - og har tilgang på - for å bidra til å hjelpe Liv Andrea som best jeg kunne. Jeg håpet at jeg med det ville oppnå at hun kom seg raskere opp igjen.


Det første jeg derfor spurte henne om da vi møttes var "Er du åpen for å få det bedre?" og fikk som svar noe a la dette "Ja, selvfølgelig. Jeg vil jo få det bedre." Og det var alt jeg trengte å høre.


Hvorfor stilte jeg dette spørsmålet, spør du kanskje? Fordi at om det finnes noe som er umulig her i verden, så må det være nettopp det å hjelpe noen som ikke egentlig vil ha hjelp og ikke bryr seg om å få det bedre. Det kan være lett å ta det som en selvfølge at alle ønsker å få det bedre, men sånn er det faktisk ikke alltid, i alle fall ikke om vi gransker det som ligger under overflaten.


Før jeg prater meg helt bort fra det jeg egentlig skulle fortelle, så brukte jeg altså de eteriske oljene mine fra doTERRA også aktivt denne helgen. Noe av det første jeg gjorde mens jeg lyttet til Liv Andrea prate var å blande til en oljeblanding som jeg blant annet kaller "Hjerteoljen". Jeg liker å ha affirmasjoner som navn på oljeblandingene mine, men du kan se på dette navnet som et kallenavn.


Hun fikk beskjed om å smøre denne på brystet/hjertechakraet x-antall ganger daglig. I tillegg laget jeg til andre oljeblandinger å ha i de to diffuserene mine. Alle blandingene laget med Liv Andrea - og kjærlighetssorgen hennes - i tankene, selvfølgelig.


Overraskende vending

Så satt vi der da. Hjemme hos meg i sofaen. Liv Andrea smørte seg godt inn med hjerteoljen og pratet. Og jeg lyttet, og coachet innimellom.


Så plutselig spør hun (etter å ha vært hos meg i toppen halvannen time) "Linn, skal vi sette på en film?" Og jeg ser vel litt ut som et spørsmålstegn og spør "Vil du det da? Jeg trodde ikke du klarte å se på film." Så svarer hun "Jeg gjorde ikke det, men jeg føler meg faktisk litt bedre".


Toppen halvannen time tok det, utrolig eller hva?


Kroppen kvittet seg med negativ energi

Da Liv Andrea våknet på lørdagen hørte jeg stor forskjell på stemmen hennes. Hun var mindre nedstemt og det bemerket hun selv også. Likevel så kom de vonde følelsene i bølgedaler, men det er jo ikke annet enn å forvente. Det vi hadde fokus på var at hun følte seg bedre i det store og hele.


Hun fortalte meg at hun hadde fått en skikkelig rar reaksjon da hun hadde lagt seg. Hun fortsatte å smøre seg med hjerteoljen og da hun hadde lagt seg ned så fikk hun et slags "hosteanfall" som hun ikke har opplevd før. Vi fant ut at det nok sikkert var energi kroppen ville kvitte seg med. Da kan jo sånne reaksjoner oppstå. Etter en liten stund gikk det over og hun sovnet.

Ut på en lattermild tur

Solen skinte og vi bestemte oss for å gå oss en tur. Da vi hadde begynt å gå spurte jeg henne "Så, hva synes du om lukten på badet?". Random spørsmål, men det jeg siktet til var blandingen av de eteriske oljene jeg hadde i diffuseren der. Hun smilte og sa noe sånt som "Tjaaa, ikke helt det jeg ville valgt men..." og jeg sa smilende noe sånt som "nei, det er ikke min favorittlukt heller, men oljeblandingen er blandet til med deg i tankene". For ja, sånn var det faktisk.


Siden jeg jobber som åndelig veileder så har jeg vært spesielt interessert i hvordan de eteriske oljene kan hjelpe og støtte opp om vår psykiske og emosjonelle helse, noe som kom godt med denne helgen her. Jeg pleier å tenke på ting som en helhet, så de eteriske oljene er fantastiske - og kan hjelpe på både fysiske og psykiske plager, men det er også sånn at jo flere verktøy vi har i vår verktøykasse, jo større sjans er det for at vi får reparert det som enn måtte trenge en reparasjon.


God som Liv Andrea er så tilbydde hun seg å ta noen bilder av meg, som jeg kan bruke på Facebook og Instagram, på turen. Det tilbudet takket jeg jo selvfølgelig ja til, og med litt filming, snubling (fra min side) og sånt så ble det en del latter også. Hvem skulle tro at Liv Andrea hadde vært så nedtrykt for bare et halvt døgn siden?


Fotmassasje som førte til latterkrampe deluxe

Da vi var kommet hjem igjen fra turen vår så merket jeg at hun begynte å bli nedtrykt. Jeg sa "okei, dette må vi snakke om" og så begynte nok en sesjon bestående av lytting og coaching. Så spurte jeg henne ut av det blå "Liker du fotmassasje?" og uttrykket til Liv Andrea var spørrende mens hun nølende sa "jaaa...". Så da sa jeg til henne at jeg skulle finne frem de eteriske oljene mine - nok en gang - og gi henne en fotmassasje, så som sagt, så gjort.


Jeg har gitt familiemedlemmer og sånt en del massasje av nakke og rygg oppigjennom, men fotmassasje var forholdsvis nytt. Jeg ble derfor litt skeptisk da jeg tittet bort på Liv Andrea etter å ha massert en liten stund og oppdaget at hun ikke så kjempehappy ut. Det så i alle fall ikke ut som hun syntes dette var bra greier, så da spurte jeg "Var det godt eller...?" og Liv Andrea holdt på å knekke sammen. Hun kunne forsikre meg om at fotmassasjen var god den og vi lo til latterkrampen tok oss av hele scenarioet. Latter er jo også en skikkelig fin (og naturlig) medisin.


Så igjen må jeg poengtere at denne jenta lo så mye at hun ristet (akkurat som jeg også gjorde) og at dette var samme jenta som for under ett døgn siden var på en mørk plass, helt nedtrykt. Det kunne nesten virke for godt ut til å være sant med den bedringen, men sant var det altså.Fantastisk forandring

Jeg har et ganske optimistisk og positivt syn på livet, men selv jeg må si at jeg ble positivt overrasket over hvor mye bedre Liv Andrea ble på kun denne helgen. Det gikk selvsagt litt opp og ned, men det er jo normalt.


Så hva skyldes denne fantastiske forandringen? Jeg mener helt klart at alt henger sammen, noe som er grunnen til at jeg er veldig glad i å lage min egen kombinasjon i arbeidet jeg gjør.


Helgen bestod av:

  • Lytting

  • Veiledning/Coaching

  • Eteriske oljer

  • Tilstedeværelse

  • Latter

Alt dette til sammen brakte med seg denne transformasjonen. Så ja, jeg er så glad for at jeg valgte å investere i eteriske oljer og bli selvstendig oljeveilder hos doTERRA, for dette gjør at jeg har nok et verktøy som kan hjelpe og støtte både meg, mine nære -og kjære, og også kunder/klienter.


Og i skrivende stund så holder jeg jo på å utdanner meg som Hypno -og EFT terapeut, noe som gir meg enda flere fantastiske verktøy. Jo flere verktøy, jo bedre vil jeg si, for fungerer ikke det ene så kan du prøve ut det andre, og så videre...


Ønsker du å bli medlem av doTERRA du også (enten som kunde eller selvstendig oljeveileder), så kan du klikke deg inn HER for å melde deg inn via meg. Ønsker du mer informasjon om oljer, veiledning eller readinger som jeg tilbyr så er du velkommen til å ta kontakt HER.


Ønsker deg en magisk torsdag og kommende helg!
Namaste 💖

Linn Kleppa - Spirituell mentor & Livscoach
PS. Går du med tanken om at livet må være noe mer? Bærer du på drømmer som du skulle ønske du kunne få gjort om til virkelighet? Ingenting er umulig. Jeg og Universet kan hjelpe deg. Book din gratis (uforpliktende) kartleggingssamtale i dag og så tar vi det derfra. Book her.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle