Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Så nye frø for sjelen

Oppdatert: 6. okt.

Ute skinner solen, sommervarmen er på plass og det er skikkelig kjolevær. Fuglene kvitrer, det blomstrer rundt overalt og dagene blir lysere og lysere.


Våren er en nydelig tid, er du ikke enig? Dette er en ypperlig tid å så frø som du skal høste når tiden er inne. Har du sådd frøene for sjelen din enda? I så fall. Tok du å sådde den samme type frø som du har sådd de ti siste årene, eller gikk du ut av komfortsonen din og prøvde deg på en helt ny variant?


Jeg håper det er sistnevnte. Spesielt om du ikke føler at livet er akkurat sånn som du kunne tenke deg. Lever du drømmen, så helt fantastisk! Da har du funnet frøpakken for deg og det er jo ikke annet enn magisk! En frøpakke du da definitivt bør holde deg til, med unntak av å kanskje teste ut noen nye frø som du sår litt innimellom alle de andre.

Det gjør i alle fall jeg. Stadig sår jeg nye frø, selv om jeg er fornøyd med de frøene jeg allerede har sådd. Hvorfor? Fordi jeg elsker å være i utvikling og strekke meg mot noe enda bedre, samtidig som jeg er fornøyd med akkurat der jeg er nå også. Med andre ord så sår jeg mer av de frøene jeg ser gir meg det resultatet jeg ønsker, og så erstatter jeg de frøene som ikke passer meg, med noen nye som jeg tester ut.For greien er, kjære magiske du...

...at du ikke kan så den samme type frø gang etter gang, og så forvente å kunne høste noe helt annet når innhøstingen står for tur. Livet - og verden - fungerer ikke sånn. For å få et annet resultat, så må du gjøre noe annerledes. Så enkelt, men samtidig så utfordrende.


Så om du ikke har kommet så langt at du har sådd noen frø enda, så våg deg ut i det ukjente og prøv deg på noe nytt. Test ut en ny frøpakke og vit at om ikke resultatet skulle bli helt optimalt, så er ikke det nødvendigvis en dum ting. Da kan du nemlig krysse ut den frøpakken fra listen over frøpakker å teste ut. Du ville jo aldri visst at denne frøpakken ikke passet for deg om du ikke hadde testet den ut, eller hva? Jeg vil også våge å påstå at du kommer til å lære masse underveis, samme hvordan innhøstingen måtte bli.


Ikke vær så redd for å prøve

Det er ved å prøve og feile at du lærer hva som fungerer og ikke. Det er ved å hoppe ut av komfortsonen og våge å gjøre noe annerledes at du finner klarheten du søker. Det er da du beveger deg fremover, selv om resultatet kanskje ikke skulle bli som forventet. Du vil nemlig uansett lære noe verdifullt i prosessen. Noe som du kan ta med deg videre på den magiske reisen som livet er.


Så tenk litt etter hvilke typer frø du nå ønsker å så, og ikke vær redd for å være ambisiøs. Enten blir resultatet magisk ved første forsøk, ellers lærer du noe som tar deg nærmere ditt ønskede resultat. Du vinner noe uansett, med andre ord.


Øvelse gjør mester.


Jeg vet ikke med deg, men jeg synes i alle fall følelsen av å stå på stedets hvil er verre enn det å satse på en plan som ikke gikk som planlagt. Nettopp fordi at den mislykkede planen egentlig var vellykket, ifølge universet. Den brakte nemlig med seg en annet - og bedre - resultat.


Tenk litt på det. Og du? Så de nye frøene for sjelen din nå da! Ta en sjanse, vær litt leken og hopp utenfor komfortsonen din.

Klar for å så nye frø for sjelen?
Namaste 💖

Linn Kleppa - Spirituell mentor & Livscoach

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle