Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Nymåne i Skytten

I dag er det nymåne i Skytten, og ifølge mange artikler man kan lese innenfor astrologi så er dette en litt ekstra magisk nymåne. Følte derfor for å minne deg på denne nymånen og komme med noen tips til hvordan du kan benytte deg av nymåne-energien for ditt høyeste beste.Nymånen, solen og Jupiter i harmoni

Det som gjør denne nymånen litt ekstra magisk og spesiell er at nymånen, solen og planeten Jupiter alle er i god harmoni med hverandre, siden både nymånen og solen er i Skyttens tegn og Jupiter er den regjerende planeten for dette tegnet.


Denne harmoniske energien skaper en fantastisk energi og nye muligheter for vekst, lykke og glede, så her gjelder det å bruke denne magiske energien fullt ut.


En annen ting som kan nevnes er at Jupiter som har vært i retrograd siden 28. juli i dag går direkte igjen. Du blir med det oppfordret til å ta action og nyttiggjør deg av den magiske energien Jupiter har. Push grensene dine og finn veien rundt eventuelle hindringer du måtte møte på veien din.Jupiter

Dette er planeten for suksess, overflod, mirakler og velsignelser. Jupiter har en optimistisk, håpefull, generøs og medfølende energi og bringer med seg muligheter for vekst, ekspansjon og glede, høres ikke det bra ut vel?


Jeg har lenge vært glad i å benytte meg av fullmåne-energien for å gi slipp og nymåne-energien for manifestering, men bortsett fra det så kan jeg ikke så mye om astrologi. Derimot har jeg følt meg mer dradd mot å lese artikler om astrologi nå i det siste og synes det er ganske interessant hvordan alt egentlig henger sammen.


Sånn jeg forstår det så ønsker virkelig Jupiter at du skal drømme stort, satse og gå for det du ønsker, og planeten vil ha din rygg.Transformasjon og nye begynnelser

Merket du også den intense og turbulente energien av nymånen i oktober og fullmånen i november? Det gjorde jeg i alle fall. Dette var måner ekstra intens energi siden de også bestod av eklipser (solformørkelse og måneformørkelse).


Disse eklipsene brakte gamle ting til overflaten, skyggesider kom frem i lyset og følelsene har vært i høyspenn. Det er ikke utenkelig at du også har kjent på ekstra intense følelser av det negative slaget og at ting har føltes "litt mye". Dette fordi eklipser er veldig transformerende. Ting skal frem i lyset for å kunne heles, bearbeides og gis slipp på. Da åpner du samtidig opp for nye og bedre ting.


Nymånen i Skytten - som er i dag - er den første månen etter disse eklipsene og den siste før vintersolverv. Som nevnt er eklipser veldig transformerende, noe som også kan gjøre energien veldig intens, mens solverv ofte bringer med seg en mykere mer reflekterende og innover-søkende energi.


En god nyhet er derfor at denne nymånen har en harmonisk energi som bringer med seg en følelse av "blanke ark" og ting vil føles roligere på en måte. Siden den er i tegnet Skytten - som er et ildtegn - kommer den blant annet inn med en energi av mot og ærlighet. Du blir oppfordret til å gå for det du vil ha, våge å satse og ikke holde deg selv tilbake.Tips for å utnytte nymåne-energien til det fulle

  • Sett en intensjon for tiden frem til neste nymåne.

  • Mediter på ditt neste steg.

  • Skriv en liste over det du ønsker å manifestere frem i livet ditt i løpet av de neste seks månedene (husk å skrive det som om det allerede har skjedd).

  • Utfordre deg selv med å gå ut av komfortsonen din.

  • Drøm stort og vær ambisiøs.

  • Vær ærlig med deg selv om hva du ønsker livet ditt skal bestå av.

  • Fokuser på det store bildet og hva du selv kan gjøre for å skape deg livet du ønsker deg.


Disse tipsene er fine å benytte seg av hver nymåne, spesielt de tre øverste.
Så hvordan velger du å benytte deg av nymåne-energien?
Namaste 💖

Linn Kleppa

⁣Spirituell Mentor | Livscoach | Hypnoterapeut
PS. Ønsker du å få mer informasjon om det jeg og Universet kan hjelpe deg med og hvilke tjenester vi tilbyr, samt å få et gratis kanalisert budskap om ditt neste steg fra Universet? Da kan du booke en gratis mini-boost med oss HER.


PPS. Føler du at du er i ferd med å "våkne opp" og ønsker min og Universets hjelp og støtte i denne fasen som kan by på mange intense følelser i begge ender av skalaen, i tillegg til å knytte en bedre kontakt med ditt eget personlige åndeteam og resten av Universet? Da er du velkommen til å bli med i vårt program "Din spirituelle oppvåkning". Ut året kjører vi et supert tilbud! Du kan lese mer og melde deg på HER.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle