top of page
Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Hva er greien med fokusord og funker det?

Episode 6 av podcasten til meg og Universet: Magisk Liv - Deg & Universet hånd i hånd.


Lurt på hva et fokusord er, om det funker og om du burde ha ditt eget fokusord for blant annet 2023? I så fall kan det godt tenkes du blir litt klokere på dette temaet ved å lytte til denne episoden. Her prater jeg nemlig om min erfaring med å ha et fokusord.


Jeg hadde selv aldri hatt et fokusord før dette året, og hadde heller ikke tenkt at jeg skulle ha det dette året. Universet og åndeteamet mitt hadde derimot andre planer, noe som gjorde at jeg plutselig hadde et ord for 2022 likevel. Hør mer om det og annet innenfor teamet "fokusord" i episoden.


Stikkord: Fokus. Intensjoner. Åpen. Manifestering. God energi. Muligheter.Du finner i alle fall podcasten på:


Du kan også se podcasten i videoformat under her.


God lytting!💖


Trykk gjerne på hjertet under her om du likte episoden. Føl deg også fri til å dele episoden med venner og kjente og å legge igjen en tilbakemelding/rating der hvor det er mulig.


Kom gjerne også med ønsker om det er noe spesielt du kan tenke deg at jeg og Universet skal prate om.Namaste 💖

Linn Kleppa

⁣Spirituell Mentor | Livscoach | Hypnoterapeut0 kommentarer