Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Nok var nok - Å redde seg selv

Oppdatert: for 4 døgn siden

Episode 3 av podcasten til meg og Universet: Magisk Liv - Deg & Universet hånd i hånd.


Forteller videre om det jeg fortalte om i forrige episode. Starten på min åndelige og spirituelle vei altså. Noen spørsmål som kom flyvende inn i hodet mitt denne høstdagen i 2015 var blant annet "Hva holder jeg på med?", "Hvorfor holder jeg meg tilbake så mye som jeg gjør?", "Hvorfor prøver jeg så hardt å være usynlig?" og "Hvorfor prøver jeg å gjemme meg bort når alle mennesker - meg selv inkludert - er født for å være synlige?".


Jeg fikk en tanke om at nok var nok og at jeg faktisk måtte redde meg selv. Jeg måtte endre på noe.


Stikkord: Refleksjon. Drivkraft. Motivasjon. Endring. Tillit. Intuisjon. Åndeteam. Universet. Selvutvikling. Potensial. Leve sin sannhet. Sjel. Trygghet. Livshistorie. Handling. Magiker i eget liv. Livets kontraster. Drømmer. Indre kraft.Du finner i alle fall podcasten på:


Du kan også se podcasten i videoformat under her.


God lytting!💖


Trykk gjerne på hjertet under her om du likte episoden. Føl deg også fri til å dele episoden med venner og kjente og å legge igjen en tilbakemelding/rating der hvor det er mulig.


Kom gjerne også med ønsker om det er noe spesielt du kan tenke deg at jeg og Universet skal prate om.Namaste 💖

Linn Kleppa

⁣Spirituell Mentor | Livscoach | Hypnoterapeut0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle