Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Første episode og magisk dato

Oppdatert: for 4 døgn siden

Episode 1 av podcasten til meg og Universet: Magisk Liv - Deg & Universet hånd i hånd.


Så var jaggu meg podcasten til meg og Universet i gang. I første episode av "Magisk Liv - Deg & Universet hånd i hånd" får du en liten presentasjon av meg og jeg forteller deg hvorfor det ble lansering akkurat i dag og hva som er så spesielt med denne datoen.


Her snakker vi noe så stort som en kosmisk portal som har blitt nevnt ganske ofte i spirituelle miljøer, blant annet innenfor astrologi og numerologi. En så kraftfull kosmisk portal har etter hva jeg har forstått ikke funnet sted i dette århundre, så skikkelig spennende!


Stikkord: Presentasjon. Manifestering. Englenummer. Numerologi.Du finner i alle fall podcasten på:


Du kan også se podcasten i videoformat under her.


God lytting!💖


Trykk gjerne på hjertet under her om du likte episoden. Føl deg også fri til å dele episoden med venner og kjente og å legge igjen en tilbakemelding/rating der hvor det er mulig.


Kom gjerne også med ønsker om det er noe spesielt du kan tenke deg at jeg og Universet skal prate om.Namaste 💖

Linn Kleppa

⁣Spirituell Mentor | Livscoach | Hypnoterapeut0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle