Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Hva skal til for å kjenne på indre fred?

Oppdatert: 5. aug.

Det er ikke alltid like lett det der. Det er fort gjort å henge fast i fortiden eller drømme seg bort til fremtiden, og hva skjer da? Jo, du frarøver deg for skaperkraften i nået. Du frarøver deg den indre roen og freden som kommer når du fullt ut omfavner deg selv og livet - HER OG NÅ - istedenfor å henge fast i fortiden.


Det sies jo at det kun er to dager du ikke kan gjøre noe med - og det er gårsdagen og morgendagen. Så hva betyr det? Det betyr at vil du få ting til å skje, vil du skape (og manifestere) det du drømmer om, da må dette gjøres i nåtiden. Akkurat I DAG, med andre ord.


Gi slipp...

Enkelt, men akk så vanskelig likevel, eller hva?


Det å gi slipp er skikkelig frigjørende og utrolig viktig! Hver og en av oss - både du og jeg - har en haug med ting som holder oss tilbake fra å leve ut vårt fulle potensial og leve et liv fylt med indre fred. Disse tingene er som oftest ikke faktisk virkelighet, samme hvor virkelige de enn måtte føles, de eksisterer kun i ditt eget hode. Tenk på alle de mulighetene du frarøver deg selv ved å legge på deg en haug med selvpålagte begrensninger, blant annet. Det er ikke rent få...


Min erfaring tilsier...

... at det er enormt kraftfullt å gi slipp. Ikke bare på selvpålagte begrensninger, men ALT som ikke føles riktig.


Etter at jeg gav slipp på mange av mine selvpålagte begrensninger, som jeg før trodde var virkelige, så har ikke livet mitt bare blitt mer MAGISK, det er også blitt mer fylt opp av denne indre freden og roen. Tankekjør kan jeg fortsatt ha (ganske ofte for å være ærlig), men den vissheten om at jeg ikke lenger holder meg tilbake i den grad som før er virkelig deilig å kjenne på. Den følelsen av å kjenne at gamle ting slipper mer og mer taket er også enormt frigjørende.


Det å vite at Universet har min rygg er også en stor grunn til at jeg kjenner på denne indre freden og roen som jeg kjenner på. Det å føle at noe større er ved min side er magisk, og det gjør det lettere å sette den ene foten foran den andre og stole på at veien vil åpenbare seg etter hvert som jeg går.


Så kjære, magiske du. Jeg håper at du også vil jobbe deg frem mot å kjenne på disse følelsene, om du ikke allerede gjør det. For jeg kan love deg det, kjære deg, at det er vel verdt innsatsen.


Selv vet jeg at jeg er magiker i eget liv og det derfor er opp til meg å trylle frem det jeg ønsker meg. Enten dette ønsket handler om mer indre fred, flere muligheter, mer kjærlighet og takknemlighet, mer lykke og livsglede eller mer harmoni, bare for å gi noen eksempel.


Det betyr ikke at det er lett, for det er det ikke alltid, men jeg for min del synes det er fantastisk at denne makten sitter hos meg, ikke noen utenforstående, og at jeg har denne type kraft og magi inni meg.

Så hva med deg?

Sannheten er at samme hvor lite kraftfull og magisk du enn måtte føle deg akkurat her og nå, så har du denne typen kraft og magi i deg du også. Du må bare bestemme deg for å få den frem i lyset. Når du gjør det, i tillegg til å gi slipp på det som holder deg tilbake, da kommer den indre freden snikende litt etter litt.


Som med all selvutvikling så krever også dette en innsats og en dose indre arbeid, men som jeg nevnte over, det er virkelig sååå verdt det.


Ha litt tålmodighet og is i magen med disse prosessene, for med sånt finnes det ingen quick-fix. Og vet du? Selv om selvutvikling kan være både utfordrende og slitsomt til tider, så er det ganske moro også. Det anbefales på det varmeste.


Og trenger du hjelp og heiarop på veien så vet du hvor du finner meg. Jeg er her, det samme er Universet.

Ta vare, husk du er god nok og at du også kan være magiker i eget liv!
Namaste 💖

Linn Kleppa - Spirituell mentor & Livscoach

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle