Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Gjør som Pippi

Oppdatert: 6. okt.

Hva om vi hadde latt oss bli litt inspirert av Astrid Lindgren sin karakter: Pippi Langstrømpe, hva hadde skjedd da? Om vi sa som Pippi «dette har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert». Hadde ikke det vært fint å hatt et sånt perspektiv på hva vi kan klare og ikke? Det sies jo at ingenting er umulig, det umulige tar bare lengre tid. Er det ikke på tide at vi starter å leve slik, og dermed pusher oss selv fremover? Får litt tro på oss selv altså. Er ikke det på tide? Kan jeg få et rungende «JA!» fra deg nå?


Det er på høy tid at vi våkner opp og innser at vi er i stand til mange ganger mer enn det vi tror at vi er i stand til. Det er på tide at vi våkner opp og innser hvilken kraft som bor i oss. Det er på tide at vi våkner opp og ser oss selv som den vi virkelig er. Et unikt og kraftfullt individ som sitter med kontrollen til vårt eget liv og kan forme livene våre akkurat som vi ønsker. Det er på tide at vi våkner opp og tror på oss selv altså! Er du med meg?La deg inspirere

Hva om vi alle sammen nå inngår en avtale om at vi skal la oss inspirere av Pippi Langstrømpe, jenta med det oransje håret og de to flettene som stikker rett ut, og velger å si – som hun sa – i en situasjon vi aldri har vært i at «dette har jeg aldri gjort før, så det KLARER jeg HELT SIKKERT!»


Selv føler jeg at jeg er på god vei allerede. Selv har jeg – spesielt de tre-fire siste årene – gjort veldig mye som jeg aldri hadde trodd at jeg noen gang ville gjøre. Jeg har pushet meg selv ut av komfortsonen og fremover. Det er da vi mennesker vokser som mest. Når ting er ubehagelig altså. For det er jo ikke til å stikke under en stol at det å pushe seg ut av komfortsonen er ubehagelig. Det er skummelt og sånn er det bare.


Les mer: Ut av komfortsonen


Jeg er klar til å gjøre som Pippi, er du?Namaste 💖

Linn Kleppa - Spirituell mentor & Livscoach

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle