top of page
Søk

Episode 61: Veien til healing av barndomstraumer med forfatter Mai Camilla Munkejord

Jeg har denne gang fått besøk i mitt digitale podkaststudio. Gjesten er magiske Mai Camilla Munkejord og hun har litt av en historie å dele med deg, for å si det mildt. Denne episoden er nemlig pepret med en sterk, rå og sårbar historie om barndomstraumer og Mai Camilla inspirerer med sin åpenhet og med sitt mot.


Tidligere trodde hun at det hun hadde opplevd opp gjennom livet kun var "bagateller", men som i en samtale med en psykolog for noen år siden skule vise seg å være noe ganske annet.


Her får du et innblikk i Mai Camillas historie, hennes livsoppgave, litt av hvordan veien har vært fra der hun var før til der hun er nå i livet og hva hun føler er hennes neste steg.


Sett deg behagelig til rette, lytt og la deg inspireres.Episodens gjest finner du her:Podkasten er tilgjengelig der hvor du lytter til podkaster, blant annet på:Du kan også se podkasten i videoformat på YouTube, under her.

Fortell meg gjerne hva du synes om episoden ved å trykke på hjertet under her og/eller legge igjen en kommentar.Namaste 💖

Linn Kleppa | Universets talsperson

Spirituell lærer & Foredragsholder


Lyst på en reading (et personlig budskap fra Universet)?

0 kommentarer

Relaterte innlegg

Se alle
bottom of page