Banner til blogg - Spirituell mentor.jpg

Folk vil dømme uansett

Oppdatert: 6. okt.

Det er ikke så lenge siden jeg skjønte at utsagnet jeg bruker som tittel på dette innlegget dessverre stemmer. Det er kjipt at det er sånn, men samtidig er det ganske befriende også. Det er befriende fordi at når jeg bare tok det innover meg, så startet jeg å ta valg ut ifra hva som føles best ut på innsiden, ikke plent hva som ser best ut fra utsiden. Oppigjennom oppveksten ble jeg stadig undervurdert og forhåndsdømt (og blir det fortsatt), noe som førte til at jeg til stadighet prøvde å komme opp med ting som kunne sette en stopper for det. Jeg husker at jeg tenkte i mitt stille sinn at en mastergrad, eller noe i den duren, ville hjelpe. Da hadde jeg i det minste noe på papiret som alle ser på som verdifullt.


Jeg fant noe bedre

Nå som jeg har startet egen business så trodde jeg at dét ville sette en stopper for forhåndsdømming og undervurdering, men den gang ei. Jeg opplever heldigvis ikke å bli forhåndsdømt i like stor grad som før, og ikke bryr jeg meg så mye om det som jeg gjorde før heller. Nå bruker jeg det som en drivkraft i stedet, og det er herlig å ha kontrollen på denne måten. En mastergrad har jeg enda ikke, men jeg har noe enda bedre. Jeg er blant annet ikke lenger så redd for å hoppe uti det ukjente og å ta utradisjonelle valg. Det føles fantastisk å nå leve livet på mine egne premisser, lytte til intuisjonen og følge den veien som føles best ut for meg til enhver tid. Jeg er nå magiker i eget liv og lever et liv som føles magisk på innsiden, uten å tenke så mye på hvordan det måtte se ut på utsiden.Lev livet som føles magisk på innsiden

Opplever du å bli forhåndsdømt og undervurdert så husk alltid at det å være deg selv er mer enn godt nok. Lev livet på dine premisser, skap magi og vit at du er GOD nok akkurat som du er! Det er sant som det sies at en hendelse er nøytral, det er reaksjonen vår på den som avgjør om den er positiv eller negativ.

Så vær deg selv og følg din egen vei.


Lever du det livet som føles best på innsiden?Namaste 💖

Linn Kleppa - Spirituell mentor & Livscoach
PS. Ønsker du hjelp på veien mot å leve ditt magiske liv? Da er jeg og Universet her for deg. Klikk deg inn HER og book din gratis (og uforpliktende) kartleggingssamtale i dag, da har du allerede tatt første steg på veien mot det livet du fortjener!

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle